Идеја за сопствен бизнис

• Креатор на темата Креатор на темата BusHav
  • Време на започнување Време на започнување

BusHav

Е ајде де.....можеш и така
Член од
5 декември 2005
Мислења
4.343
Поени од реакции
81
Ако сега би требало да почнете свој бизнис,што би било тоа?
Јас лично би отворил сендвичара околу некое школо-со добар квалитет и ефтини цени парче би правел!

често размислувам на таа тема и стално ми доаѓаат некои идеи, а он што во овој момент ми текна дека ќе поставам-автомати за кондоми или КОНДОМАТИ

city напиша:
често размислувам на таа тема и стално ми доаѓаат некои идеи, а он што во овој момент ми текна дека ќе поставам-автомати за кондоми или КОНДОМАТИ
Има шанси ако вработиш и монтерки на истите по можност без раце да ги монтираат

Јас би си отворил нешто за компјутери .. пошо во нив е иднината

Insane напиша:
Јас би си отворил нешто за компјутери .. пошо во нив е иднината
„Нешто за компјутери” е широк поим брачко... Биди малку по конкретен. :)

Acid напиша:
„Нешто за компјутери” е широк поим брачко... Биди малку по конкретен. :)
Servis za komputerska deratizacija......doagas go zemas stariot kompjuter i naplatuvas sitna para za da go odneses.Davas i potvrda deka ke bide recikliran i si zemas edno 10 evra.....
Mnogumina nemaat dusa da se oslobodat od starite kompjuteri , pa gi trupaat, a i poekoloski e zaradi toa zaebanite metali vo niv :):):)!!!

Јас би купил околу 100 овци минимум, би рентал пасиште некаед,е би платил офчар да ги пасе, молзе, објагнува и прај сирење и би земал откако ќе одбијам сите даноци и давачки, околу 7000 евра годишно чист ќар бидејќи имам пријатели во дистрибутивниот бизнис и за квалитет проценка и откуп на јагниња и сирење.
Муахахахахаха, бизнис.

Нај у мода бизнис ти е сега одгледување на нојови. Си отвараш фарма за нојови и после кеш ке ти капе цело време и тоа повеке од тие 7 илјадарчиња.

SteF напиша:
Нај у мода бизнис ти е сега одгледување на нојови. Си отвараш фарма за нојови и после кеш ке ти капе цело време и тоа повеке од тие 7 илјадарчиња.
Pred okolu 7 god edno jajce od noj bese 500 den , denes kako odi bizisot ne znam :)

bolje od noevi e odgleduvanje polzavi ..so skromna suma na pari moze da izvadis 10 pati pogolem kjar , se razbira ako sklucis dogovor so nekoja stranska kompanija na pr u italija koj obozavaat polzavi

Море би отворил ресторанче, за каде ќе се обидам да најдам најбоље месо и притоа би го приготвувал на скара или печење.

Шарска и увијачи нема да продавам зашто сам ќе ги јадам

BusHav напиша:
Ако сега би требало да почнете свој бизнис,што би било тоа?

imam otvoreno,ama ako bi trebalo drugo da se otvori mislam togas na PUFF kade se plakja za "nekoj" uslugi.....:bip:

hmmm ja sakam internet kafe i da cmaam tamu celo vreme :)
isto merak uste od mala mi bese nekoe restorance ili kafic i da si rabotam tamu jas...eventualno butik ali so dobra obleka ne nekoe shverc komerc :)

Македонцки старски дом , да имат кај да играат старите табла , јамб . Да има македонски персонал , македонска музика и да си се разбираат на свој јазик. Ке има и неколку пати неделно и македонска храна . Мисла ми е оддамна ама за кратко ке го започнам.

Јас ке отворам адвокатура, најверојатно догодина. Не се брои како бизнис, ама да се пофалам...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom