Мили називи

• Креатор на темата Креатор на темата DACY
  • Време на започнување Време на започнување
najmil od site Puzzle...ama na izgovor toa Le-to na kraj pomalce se slusha...znaci nekako bi bilo Puzz'....dont even ask why :):)

Јас многу сакам кога ми вика "мило" и "златно"...многу е слатко,поради начинот на кој ги кажува...и не ми е битно дали на претходните им викал така,само знам дека е искрено кога ми кажува и тоа ми е битно...воопшто не ме нервира.

Оние што имаат излезено со нас, знаат како си го викам дечко ми-мило, хани бани и варијации од истите.:pos:

ми беше убаво кога ми викаше срцуле, мило:pipi:.. ја него бебуш :) But not anymore....:cry:

Само душо и срцка (варијации у стилот срц, срцуш може) НЕ, вака од тоа :ija: :ija: :ija: , другото се трпи!

Мики.
Ќе те каснам.
Ќе те истепам.
Не крекај и аздисувај.
Пуфла.

Сонце
Злато
Убавице :back:
Беба милувам да кажам :helou:
.... ФуФица ( по некогаш )

m.. Na site im vikam neso kao: bejbz, mache, zlato, cuci, bebe, src, mac.. Neso takfo izdeformirano :D
Ali na onoj sto mi e stvarno special.. E nego sekad Han :D
A on mene sekad neso kako kuklo.. lutko.. Sfe neso takfo :D Cuciii :D

lele toa cuco kolku me nervira....

Па не значи дека ако на некој му се обратите со убав збор.. се лигавите...јас на најдрагите особи ретко кога им се обраќам по име...дечко ми си го викам тиквар,мило,најубав...и е единствениот на кој сум му се обраќала така....он мене..мило,мало,прасе,кукличка..сакам кога ми се обраќа така...има нешто посебно,чудно и бескрајно убаво во гласот.....

Мувличка
и Цуцулајче

леле какви изрази се тоа........

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom