Мили називи

• Креатор на темата Креатор на темата DACY
  • Време на започнување Време на започнување
Pa vaka,iskreno ja sum onie koie se topat od vakvite nezni zborovi..im nekoi kako:srcka,src,mila,sweety i dr koi mi se sekojdnevni i voobicaeni,megutoa zborovite srcka i sonce mi se omileni!
Kkoga stanuva zbor za decko,eve ke zboram za bivs poso nemam sega,zborot "dusicka" karakterizira edna edinstvena licnost koja sum ja sakala vo zivotot,ovoj zbor mi e unikaten i skoro nikogas ne go upotrebuvam za da se obratam na nekoj drug.
Me nervira zborot zlatce,neznam zaso!

me vika kuke naskrateno od kukle , a ja nego schatzi

DACY напиша:
Mene licno mi e poubavo da me vikaat po ime otkolku da se vrtam na sekoj nejzin vtor zbor jer kako sto me vika mene go vika cak i kuceto na komsijata.

:pos: :pos: imam komsivka koja na mazot i i na kucenceto im se obraka so ´´hase´´ (sto znaci zajce) jadniot toj, taa i koga vika po kucenceto toj se vrti :pos:

ma gi obozavam:dusicko,milicko,soncence(sonce,soncicko),bebence(bebusko),busavko,srcusko,angelce...epten sum po ligavenjeto a?:))

мрзам коа некој ми вика срцуш или збор шо ми е најодбивен е срц..леее беда еј! иначе ок се мило, сонце и шо знам...ама у принцип нејќам лигавење...али ок е секој различно...:)

NeMiRnA напиша:
ma gi obozavam:dusicko,milicko,soncence(sonce,soncicko),bebence(bebusko),busavko,srcusko,angelce...epten sum po ligavenjeto a?:))
Исто и ја
Многу ги сакам :je::je::je: миличко,душичко,сонцичко и ред други :wub::wub::wub:

[zborot "dusicka" karakterizira edna edinstvena licnost
FALA FALA.......(se zezam)napisano od eci^^^

mene sekojdnevie mi se zborovite maco,mac,srcka...........
epten se slatki:wub:

ima eden zbor sto nemozam da go izbrkam od recnik :zlato
posle idat bebe i mace....

Абе ок ми се ама здосадуваат по некое време... Иначе обожавам кога ќе ме рече малечко...

најсекси е пиленце.Незнам дали го спомна некој ме мрзеше да ги читам сите постови.Али го обожавам називов.

мили може:icon_lol: :icon_lol: :icon_lol: имав една драга личност што стално ме викаше мили, али нема везе, сакам мило да ме викаат некако ми е најмил збор, а мразам маче ууууууу ама мразам маче да ме викаат:pov:

:pov: :pov: :pov:

Јас не можам да трпам лигавење. Најискрено!!!

I jas ne sakam mn mn da ligavenje ali vo kraen slucaj ako treba da biram srcka srcush ljubavi ..takvi nekoi:) mrazam ednostavno sonce ili zlato eww..:):)

Najiskreno toa ne e ligavenje i samo za edna lichnost vo mojot zhivot se rezervirani zborovite: Milo, najmilo, milichko :wub:

шупак,копук,буљаш....абе најмили називи,едноставно се топам кога ќе слушнам вакво нешто

шала на страна,мразам такви мили називи,скоро ич не ги користам(освен тие горе)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom