Мили називи

• Креатор на темата Креатор на темата DACY
  • Време на започнување Време на започнување
Најчесто ја викам дудле, еже бушаво, чварче, сонценценце, бебица.

Да си имаме слатки имиња кои си ги имаме измислено и тоа случајно а не намерно на зафрканција што би се рекло и не се дежаву,туку баш се оригинални.Инаку незнма од кога не ме има викнато по име а јас него уште помалку.Само ептен пред други луге надвор од дома не се лигавиме така.Инаку некогаш кога се поткаруваме си викаме на име зошто сме лути нели?А сега скоро се скачкавме нешто и јас му викам на име а тој ми вика јас не сум ТОЈ(неговото име) за тебе.Се прснавме во смеење.:pos2:

Sakam koga me vika po ime, ama nagaleno. Toa zlato, duso, srce mi e nekako glupo, a zborot 'milo' go mrazam najvise na svet!!!

ги мразам тие лигави изрази
али зависи од кого...
најмногу сум обожавала коа одредена личност ме викаше муце и сонце
а јас не ги употребувам .. освен акос е лигавам и ми треба нешто

ги мразам тие лигави изрази
али зависи од кого...
најмногу сум обожавала коа одредена личност ме викаше муце и сонце
а јас не ги употребувам .. освен акос е лигавам и ми треба нешто

И тоа си во право...
И ја ги мразам ама во право си...Зависи од кого :)))

Јас сите ги викам “туфле“, “златичко“, ама кога чувствувам дека е ок така да ги наречам или повеќе од шега, а мразам кога ме викаат нагалено! БЉАК!! Не ми стои!! :nenene:

zlato, bebo,cuce,dushi,maco i bas mi e ubavko a se nadevam i na nea i e milo sto i se obrakjam sto takvi mili nazivi:back::salut:

како и да ми рече ми е убаво ако е кажано како што треба.у смисла на позитевност,а не инаку...

Се ежам од што ве читам, а не па да применувам вакви лигави изрази.

Теткица си ја викав девојката моја... ТЕТКИЦЕЕЕЕ! измислете нешто смешно :) само не ја навредувајте ако се налути само насмевни се и ќе знае дека се шегуваш и ќе се навикне :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom