Да ама кога ќе се продаде ?Па ќе си тераат со програма се дури не се продадат, после тоа иди ребрендирање, нова програмска шема итн...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да ама кога ќе се продаде ?Па ќе си тераат со програма се дури не се продадат, после тоа иди ребрендирање, нова програмска шема итн...
Be sum go moznost, a so IMA? neso jako?Пуштете АБ Канал
Дај кажи жити очите што има, треба да станувам да одам во другата соба, оти овде телевизоро ми е заебан(мислам), а ме копка да знамПуштете АБ Канал
Се продаваДај кажи жити очите што има, треба да станувам да одам во другата соба, оти овде телевизоро ми е заебан(мислам), а ме копка да знам![]()
Ако ја земеш и невестата за 200А за колку денари ја продаваат телевизијата? 1000?
Се продава
Ај да збереме пари да ја купиме, ќе има емисии ко ток шоу со leandra која ќе дебатира преку тел со татариве, архитектура на модернипт век со цитро,моменти за економијата со Лион итн...
Тоа и јас вчера го помислив кога го видов огласот со мобилен телефон подолу, да му се јавам и да прашам што пари е телевизијата и дали има простор за пазар.А за колку денари ја продаваат телевизијата? 1000?