Геџети / Доадатоци / Аccessories / Маски...

• Креатор на темата Креатор на темата Seniorita
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки ај некој да ми помогне ако може каков пунач (и од каде) да си купам за ајфон 4?
До сега имам купено некои 8-9 и све ми се заебале, еден дури и ми се стопи у телефонот и така :)

Ako imash moznost poracaj od internet Belkin kabelce skoro 1 godina go imam nema mrdnato nisto...[DOUBLEPOST=1438824774][/DOUBLEPOST]
Предлог за waterproof маска за Iphone 5 ? По можност aliexpress :)

podobro zemi waterproof kesicka po sigurna e i poeftino...

Футроли за 4ка или 5ка имам од 300 ден па нагоре (бамперите се толку )
ај на ПП пиши ако не те мрзи каква поточно сакаш, има и со дреч бои има и мноооогу други футроли ... најмногу има за ајфон 5ките
--- надополнето: 27 декември 2013 во 21:11 ---
Поточно бои има
црна
бела
розева
лилакова
дреч зелена
плава

ipc5bumper_range2.jpg

Малце оф топик: за iPhone 6+ Да не имаш комплетна фолија за цел телефон? Да не е само предна и задна, да ја опфаќа и на страните кај копчињата и кај сим картичката ..

Малце оф топик: за iPhone 6+ Да не имаш комплетна фолија за цел телефон? Да не е само предна и задна, да ја опфаќа и на страните кај копчињата и кај сим картичката ..
ноуп

Да ве прашам, има некој искуство со Anti Gravity Case? Гледам ги има по интернет, од 20 до 35 долари, а на алиекспрес може и за 4-5 да се најдат...Би сакал да и земам на една другарка за поклон, па ако може да сподели некој дали испробал и каква марка конкретно, затоа што има неколку и од скапиве, а и од кинескиве...

Тотално разочараa Ајпл (Apple) ништо никаква иновација Целта им е да земат што повекје пари за џабе
Сега и потврдија дека Самсунг е стварно најдобар и по фер кон народот а и сто пати подобар и по иновативен од нив .. :$:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom