Од кога постои Кајгана Форум

• Креатор на темата Креатор на темата mr.wicket
  • Време на започнување Време на започнување
Тогаш УДБА ја укина телефонската врска! :)

Абе јас како што знам форумов е од 01 јан 2005

али ова ме буни зашо ми изгледа дека типчево е постаро и од администрација?

Дали е ова некој буг???
Пишува
Вкупно одговори: 4 (0.01 одговори на ден)
А кога ќе идете најди ги сите мислења ви отвара едно 8 страни со мислења????

uuuuuu sto e ona be? mu pisuva deka vo 70ta deka e registriran.

mr_wicket напиша:
AHAHAHAHAHAHAHAHAAA, си ме убил сеа од смеење

A ти со темава од смеење си ме убил мене:pos: :pos: ...кога видов 70...мислам дали би можело тоа да не е некој член дојден од иднината од 2070?:pos: :pos: ...

Ама исто така чудно е што пишува дека е регистриран 22-01-05,а последно мислење 01-01-70,и како што кажа мац пишува дека има четири мислења а кога ќе отвориш сите мислења има 8 страни

01 01 70 последна активнос :pos:

и тука има некој баг...пишува три мислења а кога се оди на сите негови мислења има две....па и тука има некој баг(пишува дека има 10 мислења а кога се отвараат има само 8 како и уште мноооогу други членови со малку мислења имат грешки во броењето на мислењата...сега да не ги пишувам сите

А нешто што навистина ме зачуди е што мали е регистриран од 23 01 2005 а првото мислење му е напишано на 17.03.2006

_|Sp|DeR|_ напиша:
и тука има некој баг...пишува три мислења а кога се оди на сите негови мислења има две
Таму имало баг :pos:
Види кај Anonymous колку мислења пишува, а колку се уствари.
E тоа ти е баг.

Кајгана форумот е роден во ист ден кога и јас сум роден така да јас и форумов сме браќа близнаци.

manijak напиша:
Таму имало баг :pos:
Види кај Anonymous колку мислења пишува, а колку се уствари.
E тоа ти е баг.

видов од прееска...читај назад и ќе видиш дека прочитав се ама како и да е на тие што имат по малце постови а се регистрирани првите денови имаат по некоја грешка(мала ама сепак грешка или баг)

За случајно да не му текне да дојде да провери што се десило од '70та навака, еве еден принт скрин.

598a29b5.jpg

Не знам од што излегол багов. Дали 1970 е наместена како најрана година, не ми е јасно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom