Топка-Сталинград

• Креатор на темата Креатор на темата Мари
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Од ова вадиме заклучок...
Волкот го менува влакното но професијата не!

eci^^^ напиша:
ne sfakam stvarno...i jas si pisuvav so nego na msn,ama nikako ne mozev da zabelezam deka e tolkav freak!mene mi nema barano da mu dadam reputacija,ama zalni mi se mari i I am a bitch..preska znam deka mu pisuvase na msn prasajte ja I am a bitch koja e i plus neso drugo shit so ne go razbrav,a vcera mu pisuvase bye bye Kajgana!so mu e ustvari na tipov be??
До пред еден месец и јас бев во иста состојба со мари и I am a bitch ама подоцна ме изнервира и денес тотално се докарав и конечно ме избриша од листата на мсн.Инаку караниците се како што кажав од пред еден месец од кога престанав да му давам зелени

Mac)) напиша:
Од ова вадиме заклучок...
Волкот го менува влакното но професијата не!

ТоЧнО!

eci^^^ напиша:
ne sfakam stvarno...i jas si pisuvav so nego na msn,ama nikako ne mozev da zabelezam deka e tolkav freak!mene mi nema barano da mu dadam reputacija,ama zalni mi se mari i I am a bitch..preska znam deka mu pisuvase na msn prasajte ja I am a bitch koja e i plus neso drugo shit so ne go razbrav,a vcera mu pisuvase bye bye Kajgana!so mu e ustvari na tipov be??

не е тачен:ija:

I am a bitch напиша:

Ама сеуште можеме да му даваме црвени,мислам додека не го банират целосно односно да му ги избришат сите мислења што мислам не би било баш соодветно бидејќи имаше доста убави мислења негови и кога ќе се чита некоја тема ќе има празно нешто што не сме го прочитале...кога го банираа сталин ај така-така и немаше некои којзнае кои постови ама сега...

_|Sp|DeR|_ напиша:
До пред еден месец и јас бев во иста состојба со мари и I am a bitch ама подоцна ме изнервира и денес тотално се докарав и конечно ме избриша од листата на мсн.Инаку караниците се како што кажав од пред еден месец од кога престанав да му давам зелени

jas pak mislev deka ste generacija i deka ste drugari:lud: :lud:

А зошто би го менувал идентитетот ?

eci^^^ напиша:
jas pak mislev deka ste generacija i deka ste drugari:lud: :lud:
бевме до пред еден месец кога почна да крие работи од мене и мислев како другари би требало да ми ги каже и одтогаш ми пишува кога сака и најчесто за да дадам црвено на некој кога веќе не може да бара да му давам зелени бидејќи знае дека не би прифатил,Ај ем а бич ја знае цела ситуација,инаку бевме "другари" или поточно јас му бев другар и он знае многу работи за мене како и јас што знам многу лаги за него што секој ден ги измислува.

JeCILaDy напиша:
А зошто би го менувал идентитетот ?

Не некои прашања нема друг одговор освен-човекот сериозно не е во ред:lud:

А шо беше работата со јузерот Сталин ? Зошто е баниран ? И прашање е дали тој воопшто кажал нешто точно за себе.

Па добро бре луге шо е толку страшно ако Топка е Сталинград ???
ц ц ц ц Чоеков мора многу да ви згрешил штом толку го мрзите :pos:

JeCILaDy напиша:
А шо беше работата со јузерот Сталин ? Зошто е баниран ? И прашање е дали тој воопшто кажал нешто точно за себе.

Како што знам кажал се точно за негов другар од скопје и се претставил како него и се што знае за него го кажувал на другите,Сталин беше опоменен да не биде опседнат со репутацијата кога го видоа администраторите и овој се изнервира и почна да отвара други јузери и да отвара теми како ова:лдкјфлф а јузерите му беа во стил aндроник ама а-та му беше латиница така да не беше зафатен и си отвараше теми и го банираа...сега по втор пат опседнатост со репутација,а сега дури и лаги за себе

Човекот е ненормално репутациболен :pos: тоа е проблемот

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom