Топка-Сталинград

• Креатор на темата Креатор на темата Мари
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
icon1.gif
Alo?
Здраво злато. Имам нешто да ти покажам:

ortak.jpg

(откако му дадов црвено зошто ми филозофираше на една тема)

Се надевам дека знаеш што треба да направиш. Ела на МСН за да се договориме. Поздрав до најубавото цвеќе од Топка. :wink: :wub: :love2:

да споделам една пп од топка до мене.

Знам за тоа и цитирав само шо ме мрзеше да отворам напреден уредувач :је:

Топка напиша:
Има злато секакви по светов. Не можеш да знаеш кој каков е! :star:
:raz::raz::raz::raz:

I am a bitch напиша:
icon1.gif
Alo?
Здраво злато. Имам нешто да ти покажам:

ortak.jpg

(откако му дадов црвено зошто ми филозофираше на една тема)

Се надевам дека знаеш што треба да направиш. Ела на МСН за да се договориме. Поздрав до најубавото цвеќе од Топка. :wink: :wub: :love2:

да споделам една пп од топка до мене.

ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ леле оваа смеењево солзи ми пушти еј

Стави ги ма на imageshack.us сликиве...да ги видиме и ние

мари напиша:
:nerv: Е ајде де !! И ќе ти плаче ќе ти цивка секој ден на мсн ако не му дадеш!! уште ми вика “Дај боже да ја престигнам бибика“.........Ама веќе си ја изгуби цела!! :pos:
многу често се каравме во врска со репутацијата и дека цело време збори за тоа ама паметот се натаму му оди,што да му правам и стигна на четврто место по репутација кога после еден ден ми кажа дека ја претицал дивин ама потоа дивин го претрка и така цело време а после он ќе вика дека не барал...ма дај

Mac)) напиша:
Стави ги ма на imageshack.us сликиве...да ги видиме и ние

не ти се гледа ? сликата?
дека јас самокопирав директно од пораката....:kez:

Не ти...WalkerGirl....ај нема везе ги тргнала

_|Sp|DeR|_ напиша:
многу често се каравме во врска со репутацијата и дека цело време збори за тоа ама паметот се натаму му оди,што да му правам и стигна на четврто место по репутација кога после еден ден ми кажа дека ја претицал дивин ама потоа дивин го претрка и така цело време а после он ќе вика дека не барал...ма дај

На него животот му зависеше од репутација! И уште пред некој ден ми вика мене веќе не ми е гајле за Репутацијата и затоа што сум 2 место..Абе да !! Еднашка бев кај ај ем а бич и од таму зборев со него па почна да ми се дере зошто јас не сум му дала па он мене секој ден ми давал леле..Еднаш ми вика “Злато ај не заборавај да ми дадеш зелено“ и еднаш “Леле мари злато ме наполнија со црвени па да ми дадеш зелено“..уххххх

Mac)) напиша:
Не ти...WalkerGirl....ај нема везе ги тргнала

:oftopic:Абе грешка беше тоа со сликите, не знам од кај испаднаа и јас не знам шо слики се :icon_roll

Уауу.. не очекував дека темава волку ќе стане популарна, нема што, провокативен наслов. И нека не ја затвараат админите плис:) Па малку да оговараме...во сеир е ставена. Иначе Топка многу често ми збореше дека бил заљубен во Мацадалиен и еднаш ми вика: ЌЕ СИ НАЈДАМ АВАТАР КОЈШТОКОГА ЌЕ ГО ВИДИ МАЦЕДАЛИЕН ДА СВРШИ...Хмммм?

ne sfakam stvarno...i jas si pisuvav so nego na msn,ama nikako ne mozev da zabelezam deka e tolkav freak!mene mi nema barano da mu dadam reputacija,ama zalni mi se mari i I am a bitch..preska znam deka mu pisuvase na msn prasajte ja I am a bitch koja e i plus neso drugo shit so ne go razbrav,a vcera mu pisuvase bye bye Kajgana!so mu e ustvari na tipov be??

I am a bitch напиша:
Уауу.. не очекував дека темава волку ќе стане популарна, нема што, провокативен наслов. И нека не ја затвараат админите плис:) Па малку да оговараме...во сеир е ставена. Иначе Топка многу често ми збореше дека бил заљубен во Мацадалиен и еднаш ми вика: ЌЕ СИ НАЈДАМ АВАТАР КОЈШТОКОГА ЌЕ ГО ВИДИ МАЦЕДАЛИЕН ДА СВРШИ...Хмммм?
Воа е крај, требало да стави слика од мене. :)))))

ајде додека не е баниран да го напуниме со црвени :)))))))

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom