Топка-Сталинград

• Креатор на темата Креатор на темата Мари
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

Мари

...
Член од
31 декември 2005
Мислења
1.109
Поени од реакции
0
Топка е сталинград............Имаме докази и се...Мене ми бараше репутација секогаш и секогаш ми викаше дека го попонувале со црвени и дека морам да му дадам..З секое црвено ми праќаше слика..Секогаш се правеше важен..Не се вика Младен ни туку пак има 14 години..Топка е сталинград..Повеќе знаат ,ејсид и ај ем а бич и уште не знам кој...(ај ем а бич ми е сведок за се!)

Da, vistina e..samo mari, ke ti ja zaklucat temata:kez:

И јас знам....одаааааамна

Па што не кажавте :)

Да кажеше некој порано порано ке го банираа!

Добро не е тоа битно...важно готово е

Како е можно толку време да не биде откриен?
А за 14 години, уште кога ми рече по msn знаев дека не е толку, 14 годишно дете неможе да пишува постови како неговите.
Како и да е ова е само уште еден доказ дека на лагата и се кратки нозете.

И да има толкаво познавање од јазици. И уште вика и вие читајте, и вие ќе бидете ко мене.Иначе со репутцаија беше болно ОПСЕДНАТ!!!

УФ што ми е мило, му се врати за тоа што пред 2 дена јадеше го*на за мене.

Неко меџу нама није наш...јас уше ко видов дека се знаат со Spider знаеф!

Он ми викаше те молам давај му црвена репутација на внуче ама јас му дадов само 1 зошто бев будала ама исто така ми бараше и на пцјодамастер ама не му дадов пошто на него сите што го нервираат му дава црвени..+ кај дете од 14 години чќе пишува такви постови и ке знае јазици и ке знае рима и се? ? ? Пошто ја разгледувава темата за рима ...Бог да чува еј..

walker_girl напиша:
Како е можно толку време да не биде откриен?
А за 14 години, уште кога ми рече по msn знаев дека не е толку, 14 годишно дете неможе да пишува постови како неговите.
Како и да е ова е само уште еден доказ дека на лагата и се кратки нозете.

Какво дете бре :blabla: :star:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom