Слика на ќерката на Пит и Џоли продадена за 4,1 милион долари

• Креатор на темата Креатор на темата Marlboro
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
30 декември 2005
Мислења
1.190
Поени од реакции
5
МИА

07.06.2006

Весникот Њујорк Пост пишува дека уредниците на сите водечки американски неделници во саботата навечер биле повикани во канцеларијата на фотографската агенција Гети, на кои Бред Пит и Анџелина Џоли им дале ексклузивни права да ја дистрибуираат сликата на нивната неодамна родена ќерка Шилох Нувел Џоли Пит.

Секој од уредниците, како што се наведува, бил сместен во одделна канцеларија без климатски уреди. Фотографиите се прикажани околу 22 часот, а до 6 изутрината морало да се даде конечната понуда.

Никој од нас таа ноќ не спиеше ниту во еден момент. Цело време дежуравме на мобилните телефони и се обидувавме да ги собориме понудите на конкурентите, изјави еден од уредниците.

На крај најдобра понуда дало списанието Пипл кое за објавување на сликата на ќерката на Пит и Џоли ќе мора да плати 4,1 милион долари.

Собраните пари ќе бидат ставени на сметка на една се уште анонимна хуманитарна задруга.

:lud: :lud: :lud: :lud: :lud: :lud: :lud: :lud: :lud: :lud:

Епа тоа е. Живот....

Тоа е глупост,а не живот.Знаеш ли колку ми се присра.Гледам ја така СNN и доле течат NEWS и иде вака нешто (слободен превод :) )15 мртви од бомбашки напад во Багдад,Судењето на Садам се одложува,Брет Пит и Анџелина Џоли имаат ќерка...
Па добро бе да му е*ам матер,до толку ли :nerv: :nerv: :pishtoldz
Па ме боли мене к*рот што имале и како имале:nerv: :nerv:

Cekajte be lugje pa neli parite odat za humanitarni zadrugi? Toa i ne e taka loso...???

Абееееее...продавам слика од мене ко мал за 10 тисуча еура...:)
Не се нормални бре 4 милиони за слика

pa luge ko ke vidime stvarno ima pravo emma ako idat parite za humanitarna organizacija vredi togas slikata,ama "ako" odat!inace ubavo za niv so imaat dete a mac daj poise info za da se dogovorime za slikata:))))):icon_lol: :icon_lol:

abe zivi gluposti gi molele bret i angelina za sto za da slikaat kerkamu pa oni ne znaela na kogo da ja dadat da ja slikaat i resile na"pipl" i toa za 4,1 milion dolari
uzasna rabota :ne::ne::ne::turn::turn::turn::lud::lud::lud:
NaDiCa

Ama vaka,ne mi e jasno so ke mi e slika,bebe ko bebe,aj eve i da e na slavni,pa nema vrednost ne moe,ne mi e jasno kako,sto zasto,ma dinar ne davam...

Џоли & Пит заработуваат и имаат заработено повеќе банкноти отколку што вие сте кажале "да" у целиот живот, освен ако сте 2 годишно детенце.
Така да, до некаде верувам дека парите одат у хуманитарни организации.
Weee.

c cc uste malo a vise zarabotue ma ne e vazno dali e za humanitarni celi,tap 4 milioni tuuuuuuu majkata jaka rabota,glupi raboti!

Аман веќе, не е ни прво ни последно бебе шо се родило. Со 4,1 милион долари полојна жители на Македонија ќе имаат убав живот.

Ако, ако ... и јас би играла така да има редица мутави новинари кои толку лакомо чекаат слика од бебе хелоу!!! И зошто да не си играат курташак Анџелина и Бред, кога успеале да земат толку пари со наддавање? Екстра ... башка за хуманитарни цели парите, што верувам дека е така ... закон бе, алал да им е.

Нека му е живо и здраво детето и алал му вера на тоа дека сите пари ќе ги дадат во хуманитарна цел
АМА СЕТО ОВА Е КАТАСТРОФА НЕ ГО ОПРАВДУВАМ!!!!

ako za nas se mn.4 milioni dolari za nekoj ne se!
bravo za niv dvajca i bravo za toa deka pak parite se nameneti za humanitarni celi

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom