Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе лесно е да ставиш база...joco boss напиша:abe aj kazite mi kako da stavam baza(za da moze na mojot web site za se registriraat korisnici nesto kako Joomla ama for free)
I SO MI BESE ZBOROT.......
AJ DA NAPRAVIME OZBILNA STRANICA I STRVARNO DA SE PROLSLAVI.
Ти си програмер за веб дизајн?joco boss напиша:inace jas sum programer za web Design uste od 2000dadita
Значи, да резимираме:joco boss напиша:da ali nikat ne sum rabotel free
i ne znam kade ima free scripti i takvi raboti
Еј? Се пијат тужби за фри скрипти?joco boss напиша:pa ne znam ti kolku si obavesten za toa ama ako otvoris smetka(web prostor na tvoe ime ne smees da pravis sto sakas zasto kje pies tuzbi mora bidet zadrzani avtrskite prava)
zatoa tamu ne smees da stavas free skripti kradeni od drugi strani.
Во право си, 100% подобро го знаеш од мене. Јас сум почетник, немам долгогодишно искуство како тебе, допрва се зачленив на форумов и ги учам основните работи. Немам искуство ни со веб девелопинг, ни со скрипти, ни со авторски права, ни со хостинг, ни со администрирање на сопствен веб сервер.joco boss напиша:inace zo toa od 2000 god deka programiram ne e tocno priznamvam ali sigurno 2-3 god go rabotam toa i 100% podobro go znm od tebe.
![]()
![]()
joco boss напиша:epa moze sega ti si podobar ali kje vidime za nekoja godine eve ti go mojot prv web sto go napraviv vo 7 odd.(se razbira so malapomos)
www.nikolakarev.com
што мислиш каква е таа страница што ке биде озбилна и стварно ке се прослави :helou:joco boss напиша:AJ DA NAPRAVIME OZBILNA STRANICA I STRVARNO DA SE PROLSLAVI.
joco boss напиша:epa moze sega ti si podobar ali kje vidime za nekoja godine eve ti go mojot prv web sto go napraviv vo 7 odd.(se razbira so malapomos)
www.nikolakarev.com
Браво joco boss, сајтов „многу ми се свиѓа”, ептен е топ. Се гледа дека се разбираш од програмирање на веб дизајн. Башка од 2000-та година се занимаваш со ова, можам да кажам дека стварно си „експерт”.joco boss напиша:epa moze sega ti si podobar ali kje vidime za nekoja godine eve ti go mojot prv web sto go napraviv vo 7 odd.(se razbira so malapomos)
www.nikolakarev.com