Ова ми го одзеде Апетитот

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување
Абе болес е ова шо се чудите, знам имаше во Македонија една во црна хроника ја читав децата си ги тепаше. Болеста не ми текнува како се викаше сеа, мајкоморство некако беше не ме држете за збор.
А иначе мажо тешко дека не знаеше дека е трудна, најверојатно се прај на 3 и пол за да не наеби на суд.

мажот праи оваа убива,:icon_lol: да бев на негово место ке видеше таа што значи работнички труд мамата ке и ја е*в.

Послем ова некој ќе се жени а? Па не е можно !!!
Потоа очекуваш ти да најдеш некоја пристојна жена што ќе ти ги чува децата. Јас од секогаш велев и уште ќе велам БУДАЛИ ЖЕНИ ама кога ги сакаш и неможеш без нив мора да си со нив

да сам бил там коа ќе фанам на неа една саксија уфаца

Боже сачувај вакви луге не на доживотна казна туку одма да ја стават на електрична столица и не и пожелувам да почива во мир кретенка уффффффф да ми е тука :pishtoldz :pishtoldz :pishtoldz

а да ја пикнат сега нејзе малце на електрицен стол , да се спржи и да ја направат кајгана , лудаца ниедна низаедна

Advokatov na ludava zena bara osuda od 4 god max.. bog da se cuva ...inace ovaa ubicava rabotela kako zabarska asistentka

ova ne treba da odi vo zatvor treba samo direktno :violent1:

страшно, жално и гадно

Lele nenormalna ej! I 15 godini?!??? Nisto ne e toa. A mazot i stvarno ne razbiram kako mozel da ne primeti deka 8 pati ostanala bremena!!! Uste ne mi se veruva

Со саксија оваја ме потсетува на едно старо куче која од како ке ги родеше кучињата ги јадеше

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom