Ова ми го одзеде Апетитот

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

mRnO

И по mRnO,mRnO
Член од
16 април 2006
Мислења
6.263
Поени од реакции
52
Веб-сајт
www.kajgana.com
Предупредување
Пожелно е сите оние со слабо срце,или ноие кои лесно се гадат и пагаат во бесознание да не продолжат со читање на темава

slika_novosti_02_juni_2006_1.gif
Германка од Франфурт беше осудена на 15 години затвор поради убиство на 8 од нејзините 13 деца.
Јавниот обвинител на Германија бараше доживотна казна затвор за Сабина Хишленц. 40-годишната германка ги извршила убиствата помеѓу 1992 и 1998 година, а нејзините злодела беа забележани седум години покасно.
Според истрагата таа ги раѓала децата во својот дом без помош на лекари и акушерки. За да ја намали болката од раѓањето таа пиела големи количества алкохол. Во пијана состојба одкако ќе се роделе децата таа ги удирала со саксија по главата. Од ударите новородените деца веднаш умирале.
Најбизарно е тоа што нејзиниот сопруг не знаел дека таа била 8 пати бремена и родила 8 деца кои покасно ги убила.
Истрагата заклучила дека жената не е психички лабилна и може да одговара за злоделата кои ги направила.

Ајдеееееееееее, е оваа е лудача.

јас мислев си готвела "Мајчина душичка"

ц ц ц
па има секакви низ овој свет...
ама па таа ако не сакала деца,толку ли не слушнала за контрацепција???
па нека се информира,одколку да си ги убива сопствените деца!

Леле што све не ќе чуеш...и оваа ни го дише кислородот...и само 15 години бе ееееј....тоа ти е ПРАВНА ДРЖАВА.

aj ovaa e nenormalna toa sigurno a najcudno e sto nejziniot soprug ne zabelezal bremena sostojba 8 pati cudno!!!!!!!!!!!

of topic:mRno sto se vakvi temi morbidni pisuvas hehehhehehe da ne rabotis vo policiska stanica

leleeeeeeeee ludakussaaaaaaa,sekakvi postojat,imam citano za nesto slicno kaj nas u mk :(

Добро бе не ми е јасно, како може 8 пати да била бремена а мажот и не приметил? Слеп ли бил поѓаволите? И зашто, о зашто си ги убила децата? Ц ц ц ц...

ОДВРАТНО.

Marata напиша:
Добро бе не ми е јасно, како може 8 пати да била бремена а мажот и не приметил? Слеп ли бил поѓаволите? И зашто, о зашто си ги убила децата? Ц ц ц ц...
Има злато секакви по светов. Не можеш да знаеш кој каков е! :star:

Не знам што да кажам искрено... што и да кажам нема ни блиску да дојде до тоа што го чувствувам - невидено гадење и одвратност кон неа, и сожалување кон децата.

Требало неа кога се родила да ја удрат со саксија по главата :angry3:

so mu e na svetov be!leleee!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom