Спомен-куќата на Тоше меѓу трите најдобри објекти на Светскиот фестивал на архитектура во Barcelona

• Креатор на темата Креатор на темата stipsburg
  • Време на започнување Време на започнување
Само бре да се мрчело, само да се мрчело. АМАН више од мрчење. Не може ли еднаш да се честита и да не се удира хејт по све? ЕДНАШ! Само ЕДНАШ.

Башка ова е и огромна почит за Тоше, би бил пресреќен и горд.

Што ви смета сеа ако кликал и гласал народот да му се сневиди? Оледајте се малце на Србите пример, и за коза да треба да се гласа во некој избор ќе гласаат само зашто е нивна.

Куќата на тоше победи затоа што осветлувањето што е поставено на нејзе го има извршено мкд фирма која соработувала со шпанска фирма, значи сијалиците и фирмата која ги произвела се од шпаниај па така и шпанците гласале бидејќи имаат удел во овој проект.

Друже јас немам проблем куќата што победи, ја имам видено и ми се допаѓа лично, мене ми изгледа патетично што ги победи сите конкуренти со дупло повеќе гласови како што и напоменав и не е фер и транспарентен изборот.
Мене ми изгледа како ништо да не правиме по цел ден и само кликаме на некој страници и се мафтаме по социјални мрежи.
Фер е, мала држава сме и мораме да се држиме заедно. :)

Куќата на тоше победи затоа што осветлувањето што е поставено на нејзе го има извршено мкд фирма која соработувала со шпанска фирма, значи сијалиците и фирмата која ги произвела се од шпаниај па така и шпанците гласале бидејќи имаат удел во овој проект.

:pos:
не плачете одма..реков не ми се свиѓа..Не значи дека ако сум македонец дека морам тоше да го сакам и да се лажам дека ова е најубав објект..Има Македонија далеку побитни работи кој треба да се бранат :)

Честитки за сите кој гласаа, и не заборавајте сите победивме!
ХЕЈТЕРИ ЦРКНЕТЕ! :D

Македонче, секогаш само си ја копа дупката.

Од инает немам отидено да ја видам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom