iPhone 4S vs Galaxy SII

• Креатор на темата Креатор на темата Mar-Teen
  • Време на започнување Време на започнување

Би го одбрал:

• Вкупно гласачи
    157
Грешна ти е информацијата, не го победи 4с туку 4ката обична.Т.е. ти грешно си прочитал.
Точно така, не видов добро, 4-ка а не 4S. Ама сепак мислам дека Iphone веке никогаш нема да биде тоа што беше до сега поради многу силната конкуренција од Samsung и HTC. Не само Galaxy 3 како што пиша Џиш, туку видете ги Galaxy Note или Nexus Prime, крај на програмата. :)

според мене дизајнот и софтверот се подобри на ајфон, но и самсунгов е опасна работа, мислам дека се тука таму исто ниво на телефони, малце ајфонот со апликацијава Siri е понапреден и има поинтересни работи, но што ако го има тоа кога во Македонија мислам дека нема да работи...
Како тоа нема да работи во Македонија? Нема да го има на македонски јазик, но секако дека ќе работи...

Galaxy SII е прогласен за најдобар смартфон. Но најпродаван телефон во историјата на мобилните е iPhone. Е сега за софтвер според мене подобар е Андроидот (не е толку комплициран колку на Ајфонот). Иначе едно нешто што ми смета кај Ајфонот е тоа што за една песна ќе мора да го поврзуваш телефонот со компјутер. Иначе за дизајнот повеќе ми се допаѓа Ајфонот.
Прогласен е пред да излези ајфонот...што значи бил подобар од 4-ката а не од 4s ;)

Јас лично би го избрал ајфонот...не сум имал андроид телефон, а од друга страна сум презадоволен од IOS, па така да не би експериментирал... Едно е сигурно кој и да го одберете нама да згрешите, се е прашање на вкус :)

Како тоа нема да работи во Македонија? Нема да го има на македонски јазик, но секако дека ќе работи...

Прогласен е пред да излези ајфонот...што значи бил подобар од 4-ката а не од 4s ;)

Јас лично би го избрал ајфонот...не сум имал андроид телефон, а од друга страна сум презадоволен од IOS, па така да не би експериментирал... Едно е сигурно кој и да го одберете нама да згрешите, се е прашање на вкус :)

Па да де со обична 4ка се натпреваруваше. Не може со уште не излезен телефон да се натпреварува.

Андроидот станува се подобар софтверот се подобрува па за помалце од година би имале вистински конкурент на Ајфон.

Самсунгот е каде каде подобар, ама сепак би избрал Ајфонот.

Не може со уште не излезен телефон да се натпреварува.
Сега ти си грешка :), точно дека се натпреваруваше со 4-ка. Ама и 4S е излезен на пазарот како во Америка, Англија, Јапонија од прилика пред 3-4 дена а пополека и останатите.

http://www.dailymail.co.uk/sciencet...ousands-queue-Steve-Jobs-mobile.html?ITO=1490

Пред 2 дена ;) ... И според почетните тестирања е подобар од СГС2.

1. Galaxy SII
2. HTC Desire HD
3. HTC Sensation
4. Galaxy Ace
5. iPhone 4

Ова е листата на првите 5 најдобри. Според мене добро е, сите места се заслужени.

Ова озбилно? Galaxy Ace пред iPhone? ..ако е така..браво за самсунг :)

он: пре би С2, подобар од ајФон во повеќе погледи.

Сега ти си грешка :), точно дека се натпреваруваше со 4-ка. Ама и 4S е излезен на пазарот како во Америка, Англија, Јапонија од прилика пред 3-4 дена а пополека и останатите.

http://www.dailymail.co.uk/sciencet...ousands-queue-Steve-Jobs-mobile.html?ITO=1490

Е добро де, сакав да кажам дека неможе вчера да излезе и денес да се натпреварува.

Е добро де, сакав да кажам дека неможе вчера да излезе и денес да се натпреварува.
Да де, добро е :LOL:. Може и тој (4S) ке паднеше со новото SIRI кое работело и со заклучен телефон (со лозинка) па кој сака околу тебе може да си телефонира и да менува сетинзи без да го допре телефонот. Дефинитивно голем проблем ама во блиска иднина ке го средат тоа од Apple.
http://blog.gsmarena.com/got-a-new-iphone-4s-using-a-passcode-double-check-your-siri-settings/

Што ќе кажете сега? :D
--- надополнето: Oct 21, 2011 9:04 PM ---

Ме претркал некој изгледа хахаха
Нема врска, :) за видеово не ми се веруваше тоа што го гледам и дека iphone -от е толку осетлив, браво за Samsung.

Нема врска, :) за видеово не ми се веруваше тоа што го гледам и дека iphone -от е толку осетлив, браво за Samsung.

Јас мислев дека Самсунгот ќе се искрши повеќе, но не било така. Браво за Самсунг. Поквалитетни, појаки перфоманси....Ајфонот само што повеќе се продава. Ништо друго.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom