Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Во право си, ние добивме тенкови на поклон од Украина или Унгарија (ебеш ми матер незнам која беше знам дека на У беше).Грант е и тенковиве се произведувани помеѓу '86- '92, и ние бевме добиле грант тенкови еднаш во не толку далечното минато, ако паметам добро.
Не беше со У, а со Б.Во право си, ние добивме тенкови на поклон од Украина или Унгарија (ебеш ми матер незнам која беше знам дека на У беше).
Ништо битно, гага тенкчиња добиле, најверојатно ќе ги прелијат во индустријата за железо.
Во право си, ние добивме тенкови на поклон од Украина или Унгарија (ебеш ми матер незнам која беше знам дека на У беше).
Ништо битно, гага тенкчиња добиле, најверојатно ќе ги прелијат во индустријата за железо.
Еден Абрамс чини $4.3 милиони.
Ако е вистина напишаното, навистина не знам што сака Америка да постигне со ова, дури мислам дека ни Америте не знаат.
А јужните веќе имаа нарачано 170 Леопарди:
http://www.military-today.com/tanks/leopard_2a6.htm
Одма демант и ако приметивте тенковите се употребувани и најверојатно и онака планирале да ги заменат а плус Грците сами треба да плаќаат за модернизирање (пишува во првиот текст), знаат Американците што нудат, не се глупи.
Изгледа Американциве ќе ќарат по дваесет иљади долари од тенк.![]()