TuneUp Utilities 2006

• Креатор на темата Креатор на темата Топка
  • Време на започнување Време на започнување

Топка

Генерал
Член од
21 април 2006
Мислења
1.220
Поени од реакции
2
TuneUp Utilities 2006 ги подобрува перформансите на вашата машина, си решава проблемите и ви помага да го подесите системот за вашите потреби. Ќе осетите значително подобрување на компјутерот со само еден клик на иконата 1-Click Maintenance.

box-tu2006_en.jpg

Можете да го преземете тука.
За серискиот клуч можете да ми испратите приватна порака кликајќи ТУКА.

Многу добро програмче. Всушност има се во него што ќе ви помогне да го одржувате и да ги подобрите перформансите.
И јас би ви го препорачал да го симнете и инсталирате.

dobro programce go simnav mu najdov key i mi najde edno 300 problemi i mi gi resi

Па дај кажете го key-от ако може :D

Убаво програмче е, го зедов пред некој ден и интересни опции има, ама дефрагментирањето преку програмава ми траеше околу 20 часа :uvo: не ми се веруваше, а онака по "стандарниот" пат на дефрагментирање трае околу 40 минути ...

супер програма секогаш ми ги решава проблемите......

Супер е нон-стоп ја користам

многу добро програмче... ми го кажа едно дете од на училиште...
си го спуштив 2009 и си најдов key...

јас имам TuneUp 2008 супер е секој ден го проверувам:smir::vozbud::vozbud:

топка има преполно сандаче за пп :icon_surp ај некој нека ми прати пп со серискиот број од прогамата.....чекамммм... :D

--- надополнето ---

ама по само 5-10 минути повторно се јавуваат куп проблеми :S

топка има преполно сандаче за пп :icon_surp ај некој нека ми прати пп со серискиот број од прогамата.....чекамммм... :D

--- надополнето ---

ама по само 5-10 минути повторно се јавуваат куп проблеми :S

Сакаш за 2006 или 2010?

хмм...дај ако не те мрзи за двете...јас ја спуштив 2006 ама ке ја побарам и 2010

Koja верзија е подобра.. 2008 или 2010..пред некој ден ја избришав 2010 се заебав изгледа

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom