Книга за оперативни системи за мобилни телефони.

Android Development: http://kronox.org/documentacion/Professional_Android_Application_Development.pdf

Иначе да ти дадам еден СУПЕР совет: Користи Google за да ги најдеш потребните информации (y)
Фала многу за книгата :) но сепак јас да ти дадам еден СУПЕР совет: давај помош ако сакаш, а мислиш дека сум толку глуп и не знам дека постое гугл или пак амазон да ја земам за 2 мин, грешка си. ;) Не сакав да барам затоа пишав тука бидејќи ми треба итно, а мислам дека и овој форум е затоа. ;)

Фала многу за книгата :) но сепак јас да ти дадам еден СУПЕР совет: давај помош ако сакаш, а мислиш дека сум толку глуп и не знам дека постое гугл или пак амазон да ја земам за 2 мин, грешка си. ;) Не сакав да барам затоа пишав тука бидејќи ми треба итно, а мислам дека и овој форум е затоа. ;)

ТИ ТРЕБА ИТНО, а не сакаш да бараш и пишуваш тука некој друг да бара за тебе?

хихихи свашта

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom