Во кој град во Македонија, има најубави Македонки според вас? :-)

• Креатор на темата Креатор на темата Hip.Hop_MKD
  • Време на започнување Време на започнување
Ај уште некоја година ќе можете овака да правите муабет за убавина....оти после 3-4 години коа ќе станат девојчињата ко бугарките,и ни дома нема да ги познаваат со 2кила шминка и 300та надградби и сл.:)

Македонска каменица бев лани летото и можам процентуално да речам дека 95% од девоките беа бомби....шо кур ги прај ја незнам...
Инаку скопје битола струмица

За вкус не се расправа. Ама да бидеме реални добри чупиња цел пакет (тело,фаца) има во Струмица и Куманово (y)

Позитивна оценка би им дал и на Солунчанките :icon_lol:

Па на прво место Велешанките мои, па после скопјанки.. :D
--- надополнето: Oct 1, 2011 8:08 AM ---
Па на прво место Велешанките мои, па после скопјанки.. :D

Хехехехе, каква пристрасна тема :icon_lol:
Еве ја од мое искуство ќе си кажам. Не дека сум од Скопје :icon_lol: ама најубави девојки тука имам видено. Секако, најголем град е, па и некако логично му доаѓа, а плус урбани цури најголем процент.
Гледам велешанки водат, се согласувам дека можеби е така, ама сум запознала само 3, и трите се лепотици, ама па не сум била во градот, може само најубавите 3 ги запознав :icon_lol:
Во Струмица сум била неколку пати, со колегиве бевме со подзинати вилици, згодни сите, повеќето и убави, ама стилот накако ме потсеќаше на источниот ни сосед. Пак ќе кажам, според мене, најзгодните цури се во Струмица :P
Битолчанките ми се најДами, елеганција и надменост. Сепак одамна не сум била, можеби нешто се променило.
Да не ги затерувам сите градови, важно е дека секаде има прекрасни девојки, многу повеќе од порано :pipi:

Ја еднаш една цура запознав во манастир. Додуша свртевме два реда муабет само, ама какви очи и лице имаше....па па па... али од тоа мантијата тело не се гледа... јбг. :/

Инаку, не знам од кој град беше, ама ја запознав во Скопје. ;)

Тапа се од прилеп, барем 80 %. Битола охрид скопје кочани владее засеа..

Кумановки за убавина и така и така, има многу убави, ама има и многу просечни. Кај кумановките карактерот е она што дава посебен шарм на целиот пакет.

Дефинитивно Струмица....

Сме биле и во Кочани, ама изгледа ти не си бил на запад да видиш девојчиња какви има. :)

Патем, и Паланечките села заборавив горе да ги спомнам. :pipi:
Едит: И Велес го заборавив од многу брзање. Аииии, Велешанки отсекогаш ми биле "тешки"... ама не кажувам јавно зошто е тоа така. :icon_lol:

Немора да кажуеш.На своја кожа имаме сетено.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom