Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што и да правиш , не го прави за МК ?se izvinuvam za latinicata ali sakam da znam od onie poiskusnite dali bi trebalo da vlozam vreme vo windows phone 7 apps ? Dali se isplati t.e. dali KE se isplati ?
Во Македонија ништо не бараат , скоро све е за странствоАбе тоа вреди ама што ако кога во Македонијава бараат само за андроид и ајос.
Треба да направиш клиентска и серверска страна на апликацијата , ти веќе збориш за целосен мобилен информационен систем?me intreresira dali android aplikacija moze da se postavi na server nekade i da se koristi kako nekoj vid na RIA aplikacija nesto vo stilot na Flash aplikacija ili Silverlight aplikacija ?
Па добро , ама почни само со клинентската страна , на веќе постоечки серверpa taka bi ti doslo.Dosega ne sum napravil niedna mobilna aplikacija taka da nemam iskustvo so takov nacin na programiranje ali kolku so slusnav za android ne bi trebalo da e premnogu tesko da se izraboti nekoja poprosta aplikacija ali ja toa so mislam da go pravam treba da bide vo najgolem del interaktivno so korisnikot.
se izvinuvam za latinicata ali sakam da znam od onie poiskusnite dali bi trebalo da vlozam vreme vo windows phone 7 apps ? Dali se isplati t.e. dali KE se isplati ?
Некој да не знае колку време им треба да одобрат апликација за маркетот? Чекам веќе 6 дена и ништо нема сеуште си седи на тестирање.