Survivor 2012

• Креатор на темата Креатор на темата kalimer0
  • Време на започнување Време на започнување
K

kalimer0

Гостин
Пролет. 2012 година. Нова сезона на „Преживеан“.
22 натпреварувачи. Само од Србија и Хрватска.
ВИП!

Водител останува Андрија Милошевиќ, незаменлив е, нели?
Но, оваа сезона... Водителката од „Големиот Брат“, Антонија Блаче, овој пат ќе го води овој „VIP Survivor“. Само не е потврдено дали ќе го води „Survivor“ заедно со Андрија од пустиот остров, или пак од студиото во Хрватска.

Хрватската телевизија РТЛ, оваа година се подготвува за пренесување на „Преживеан“. За жал, во оваа сезона нема да ги гледаме нашите драги Mакедонци. Ќе учествуваат 11 натпреварувачи од Србија, и 11 од Хрватска. И тоа не обични натпреварувачи, туку познати личности кои веќе неколку години се на балканската естрада.

Ако се навикнавте на Филипините, тогаш.. време е за промена! Оваа сезона ќе се одржува во Костарика! 60 дена. Натпреварувачи со психичка и физичка подготвеност. Пуст остров, без храна, без струја. Борба против дивата природа. Само најиздржливите ќе успеат да стасаат до целта.

Сеуште не знаеме дали кај нас ќе се емитува оваа сезона, да се надеваме. Предходните три сезони (од кои една беше VIP) ги емитуваше две Сител и една А1, да се надеваме дека и оваа сезона, Сител ќе ги земе правата за емитување.

299716_275137149170637_275116545839364_1049277_178889249_n.jpg

без разлика кој учествува и дали макеоднци има или нема досадно е... интересно е нешто да гледаш што е ново и да има 1 или 2 сезони највеќе.. оваа е веќе 4та ако не се лажам? исто срање како велики брат. - незнаат сами нешто да напраат туку гледаат од странски телевизии и само копираат! такви имате милион примери!
велики брат
преживеани
милионер
тоа сум јас
прељубници
и тн и тн и тн

од сезона во сезона Сурвивор е се поглуп , така да најверојатно нема да гледам, причина + да не гледам е и тоа што нема Македонци

А уствари гнетат хамбургери, пици, крем банани и слично..(си набројав шо сеа ми се јаде) :ROFLMAO:
Кај спомна бе ... сеа кој ке буричка у фриждер ... !! :D

Единствено реално шоу кое ми се допаѓа и кое не се гледа за да гледаш кој со кого ќе се скара, туку игри итн. Голема работа ако немало Македонци, и онака претходните години имаше по двајца :D Само мене боље ми е со обични луѓе отколку со „ВИП“ фаци ама ајде, да видиме што ќе биде од ова :)

Тие губат. Наместо да ја викнат Тамара Тодевска, или Јана Стојановска, бидејќи сега е глумица од филм на Манчевски, тие таму сами ќе си играат.
Уствари ми текна што е работава. Срби против Хрвати, вечно ривалство. Ако има Македонци или Црногорци, ќе се наруши балансот.

Како беше вицот со МекКејлеб... си биле Црногорец, Босанец, Хрват и Македонец, и Македонецот стигнал до прва петорка на првенството.

Тие губат. Наместо да ја викнат Тамара Тодевска, или Јана Стојановска, бидејќи сега е глумица од филм на Манчевски, тие таму сами ќе си играат.
Уствари ми текна што е работава. Срби против Хрвати, вечно ривалство. Ако има Македонци или Црногорци, ќе се наруши балансот.

Како беше вицот со МекКејлеб... си биле Црногорец, Босанец, Хрват и Македонец, и Македонецот стигнал до прва петорка на првенството.

Ако идат на таа карта, малку ќе фали да се испоколат таму.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom