Фатална привлечност

• Креатор на темата Креатор на темата Ivy_K
  • Време на започнување Време на започнување
Dejana напиша:
Wooooooow, fala sto me utesi:icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:
abe pa i ti ne e sekogas taka u pozitvini slucaevi, e ekstra ni znaes zasto tolku posebno te privlekuva(ne si svesna) ama koga ke se sretnes ima ogan pomegu dvajca!Mu treba li na ognot kislorot za da se zapali???:icon_lol:

burn84 напиша:
А-ха еее лоша работа зашо и ја го имам осетено ај ќе формираме здружение за изгорени души или нешто така.Шала на страна а бе прв пат се затрескав и не се извадив веќе не се заљубавам до свадба а тоа за некој 7-8 години.Ова било болно.:ija:
pazi samo da ne ne tignes do svadba!!:icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

ne mene samo 1 mi se ima deseno vaka ama sega sto ima eden tip abee nemozam da opisam kolku a pa kamo li so sto me pleni:icon_lol: :icon_lol:

IVA_SKORPIJA напиша:
pazi samo da ne ne tignes do svadba!!:icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

ne mene samo 1 mi se ima deseno vaka ama sega sto ima eden tip abee nemozam da opisam kolku a pa kamo li so sto me pleni:icon_lol: :icon_lol:
А бе ај вака убаво си кажавме а сеа лек нешто да понудиш или рецепт да препишеш против ова а:se_ molam

burn84 напиша:
А бе ај вака убаво си кажавме а сеа лек нешто да понудиш или рецепт да препишеш против ова а:se_ molam
togas si mislev deka lekot e da baras licnost koja lici na taa(fizicki) nekad uspeva ama ne e sekogas garancija
taka koga gledas slicna facka moze da te potseka i da si mislis deka i ne si zagubil mnogu pa uste i akoi tipkata izleze ok ekstra(ke ja zaborovis taa sto te ostaila ili ne uspealo:)
ama moze da e loso zasto ke go zatvoris horizontot na vkusot pa toj lik ke bide edinstven a moze poveke da ne go najdes vo druga osoba

IVA_SKORPIJA напиша:
togas si mislev deka lekot e da baras licnost koja lici na taa(fizicki) nekad uspeva ama ne e sekogas garancija
taka koga gledas slicna facka moze da te potseka i da si mislis deka i ne si zagubil mnogu pa uste i akoi tipkata izleze ok ekstra(ke ja zaborovis taa sto te ostaila ili ne uspealo:)
ama moze da e loso zasto ke go zatvoris horizontot na vkusot pa toj lik ke bide edinstven a moze poveke da ne go najdes vo druga osoba
А бе ја и девојка си фатив у меѓувреме и уште сум со неа али не иде некако.Девојчево е бомбона убавка симпатична супер понашање у споредба со оваа првата е боља во се ама ете пак не иде едноставно не е ни лепота сега девојкава мие е каде каде поубава од таа шо ја сакам и уште неможам да ја имам, не е расипана во душа како оваа и ете незнам шо да кажам

burn84 напиша:
А бе ја и девојка си фатив у меѓувреме и уште сум со неа али не иде некако.Девојчево е бомбона убавка симпатична супер понашање у споредба со оваа првата е боља во се ама ете пак не иде едноставно не е ни лепота сега девојкава мие е каде каде поубава од таа шо ја сакам и уште неможам да ја имам, не е расипана во душа како оваа и ете незнам шо да кажам

Samo da ti kazam deka te sfakam napolno kako ti e jas go ziveam toa veke 2 god. i nema lek veruj, nema vrski za tebe samo avanturi, pa mozebi ke se najde nekoja koja ke te zaslepi za da ja zaboravis TAA. A samo da ti kazam deka ne e bitno dali novata e podobra poubava ili popametna Srceto bira na drug nacin. A mozebi vo tvojot slucaj ne se srceto tuku svesta deka ne mozes da ja imas vistinski te vlece kon nejze... sto mislis?

burn84 напиша:

abe malce toa e i deka ja nemas ako ja dobies(si so nea) nema taka da bide,moze duri i sosema obicno ama ete koga ne ide ne ide.:icon_lol:
gledaj da si uzivas so segasnata a taa koj te ostaila mozda ke ja svati zagubata:icon_lol: :icon_lol:

IVA_SKORPIJA напиша:
abe malce toa e i deka ja nemas ako ja dobies(si so nea) nema taka da bide,moze duri i sosema obicno ama ete koga ne ide ne ide.:icon_lol:
gledaj da si uzivas so segasnata a taa koj te ostaila mozda ke ja svati zagubata:icon_lol: :icon_lol:
Ај за убаво нека е:cug:

burn84 напиша:
Ај за убаво нека е:cug:

pa taka malce optimisticki :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:
ja projdov niz patenje sega pa sakam da sakam nekoj:pipi:
mislam deka gi izgubiv nervite i se tesam so jak flert,avanturi i vrski polabavi:icon_lol:

IVA_SKORPIJA напиша:
mislam deka gi izgubiv nervite i se tesam so jak flert,avanturi i vrski polabavi:icon_lol:
Знаеш колку многу ме расположи и се јавив на девијками сами за да чујам:wub:.

IVA_SKORPIJA напиша:

Sakas da kazes deka veke ne go sakas toj sto te napatil.................. KAZI KAKO SI USPEALA?

burn84 напиша:
Знаеш колку многу ме расположи и се јавив на девијками сами за да чујам:wub:.

pa taka normalno aj sega malce svezdi da spustas jez da nema mnogu na nebovo ali se sto moze simni:cug: :cug: :icon_lol:

IVA_SKORPIJA напиша:
pa taka normalno aj sega malce svezdi da spustas jez da nema mnogu na nebovo ali se sto moze simni:cug: :cug: :icon_lol:
Ај у другарска листа ако да те сттавам ептен ме расположи.

Абе ајде ...

Можеби нема баш да можам на најдобар начин да го објаснам ова , ама еве да се обидам:
За мене фаталната привлечност е нешто како љубовта на прв поглед.Кога ќе го видиш некој за прв пат во живот и не можеш да се ја собереш устата после десет минути.Секој ја доживува различно , ама факт е и дека мн. потешко можеш да функционираш покрај некој што ти е фатално привлечен или ако дојде ред да го преминеш преку него.:wub:
Сепак , мислам дека има само две опции:
1.или ќе ти биде најубавиот период во животот
2.или ке ти биде најлошиот период во животот

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom