Фатална привлечност

• Креатор на темата Креатор на темата Ivy_K
  • Време на започнување Време на започнување
Mene okolu fatalnata privlecnost najinteresno mi e,sto mi se ima sluceno so zenska koja voopsto ne ja smetav za najubava(iako e ubava)i ne bi rekol deka e nesto posebno ama ednostavno imase nesto vo nea sto me pleni,nekoj vnatresen sarm i taka.

Mi se ima sluceno poodamna,ne sum sigurna dali sakam da mi se povtori,a i ne veruvam deka ke mi se povtori.

Dejana напиша:
Sakas da kazes deka veke ne go sakas toj sto te napatil.................. KAZI KAKO SI USPEALA?

ABE NE E DEKA E PREBOLEN TOTALNO AMA PROBAV CELATA TAA SITUACIJA DA SI JA SVATAM TAKA DA E BOLJE ZA MENE,STO ZNACI POLABAVO!I REZULTATOT ISPADNA PODOBAR OD STO MISLEV SO TIPOT DURI I U BOLJI ODNOSI SME:icon_lol: :icon_lol:

Primer za fatalna privlecnost e mojata devojka koja nenormalno me privlece i jas sum zavisnik od nea bas vo prava smisla mi e opsesija premnogu sum zaljuben sto postojano mi trca vo misli razmisluvam za nekoj moj planovi vo vrska so nea neznam kako mi vleze vo srce i bas fatalno me privlece i mi go razubavi zivotot sum a za dali postoi rizik ne ni razmisluvam vazno uzivam vo momentite i ako ima vistinska ljubov ke nema rizici :back:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom