Skype (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата SUDBINA
  • Време на започнување Време на започнување
kaj mene od koga go preinstalirav windows 7, koga ke se logiram na skype odma mi se restartira kompijuterot. Od so moze da e toa

Како може да се промени скинот или позадината да биде во некоја друга боја освен стандардната? (за најновата верзија)

На Вин7 //коа го уклучувам компјутерот автоматски се појавува и скајпот (па треба Quit Skype) како може да се спречи тоа?..Барав, ама неможев да најдам таква опција. Под полето за пасворд има само sign in when Skype starts.

На Вин7 //коа го уклучувам компјутерот автоматски се појавува и скајпот (па треба Quit Skype) како може да се спречи тоа?..Барав, ама неможев да најдам таква опција. Под полето за пасворд има само sign in when Skype starts.
tools>options и одштиклирај си start skype when i start windows ;)

Дали некој купил скајп кредит за звонење на фиксни броеви и каков е квалитетот дали се слуша добро се исто како кога разговараш на телефон или има прекини во врската???

Дали некој купил скајп кредит за звонење на фиксни броеви и каков е квалитетот дали се слуша добро се исто како кога разговараш на телефон или има прекини во врската???

јас еднаш начекав гратис минути пред 2-3 години беше ОДЛИЧНО. Сега незнам како е искрено, претпоставувам уште подобро. Но сепак скајпот е поскап (но врв квалитет) за разлика од 12voip и слични програми.

http://www.hellkom.co.za/skype-bandwidth-usage/

Дали е можно овие информации да се точни ?!? За 20 минутен повик скајпот цица 1GB интернет ?!? Еве пример јас користам скајп повици над 3-4-5 саати дневно, па интернетот ќе ми отиде за 10 дена (100 гига лимит). Како е можно ?!

Дали е можно овие информации да се точни ?!? За 20 минутен повик скајпот цица 1GB интернет ?!? Еве пример јас користам скајп повици над 3-4-5 саати дневно, па интернетот ќе ми отиде за 10 дена (100 гига лимит). Како е можно ?!

Ако имаш 1 мегабитен интернет 3 сати да правиш муабет 1 гига нема шански да потрошиш. Скајпот се прилагодува со квалитет на камера и звук спрема брзината на инетрнетот. Колку побрз интернет толку подобар квалитет на слика и звук.

Но за 20 мин 1 гига интернет не ми се верува.

Дај кажете ми линк да го инсталирам стариот skype за на windows xp 2000 оти вака со новиот многу ми кочи

Скајпот е верзија 5.9 со windows 8 ќе биде претставена новата верзија на скајп 6.0 која би требело да реши многу пролеми. Иако и сега со 5.9 ми зема само 50к од меморија за разлика од порано кога одеше и без проблем над 200к

Иам неколку пати купено кредит и сум звонел на фиксен во странство. ( Австралија, Германија, Америка) Квалитетот е одличен. Прекин нема никаков. И многу е поисплатливо да си стаеш кредит на скајп него да платиш за сметка од домашен да вртиш во странство.

Нема врска, не знам од каде ги извадиле овие бројки.
Со сигурност ти тврдам за ова, бидејќи секој ден се слушам на Скајп со девојка ми по цели 2 саати, и дали 200мегабајти ќе потроши не сум сигурен.

Може во Замбија така е.

Заебанција на страна, бројките мислам дека им се во час:минути формат а не минути:секунди формат.
Тоа изгледа те ремети во пресметката.

Како е можно контактите на скајп сами да ми се бришат? :( Не ме бришат они, сами си се бришат. Ми пишуваат луѓе зошто си ме избришал. :mad:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom