Skype (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата SUDBINA
  • Време на започнување Време на започнување
Де бе... Ја вчера видео чет саат и пол без проблеми со одличен квалитет... Или одредена група луѓе имаат проблеми, или мене ќе ме фати ова фркава деновиве.

Повторно трипа скајпов? Си седи сиво, неќе ни да чуе да стане зелено!

Повторно трипа скајпов? Си седи сиво, неќе ни да чуе да стане зелено!
И кај мене истото, и по некое време Don't Send или нешто слично на тоа, за да го изгасам. Windows 7 64 битен користам...

A small number of you may have problems signing in to Skype. We’re investigating the cause, and hope to have more details to share soon.

Секогаш морам да бидам јас во тој small number of users... Се сомневав дека тој small number of users се корисници на пиратски windows и се јавив кај другар што знам дека има оригинален, но не, и тој го има проблемот.

Microsoft - Disconnecting people
253528_2096095919992_1173161131_2486232_5351665_n.jpg

Малце тролање не е лошо :)

btw Еве решение.

Секогаш морам да бидам јас во тој small number of users... Се сомневав дека тој small number of users се корисници на пиратски windows и се јавив кај другар што знам дека има оригинален, но не, и тој го има проблемот.
Јас имам оригинална верзија па пак имам проблем :D

A configuration problem has meant that some of you have been disconnected from Skype.
We've identified the cause of the problem, and have begun to address it. If you've been affected, you should start to see improvement in the next hour or so. You shouldn't need to manually sign back in to Skype - it should reconnect automatically when it's able to do so.
We apologise for the disruption to your conversations.

Кај мене си работи Скајп нормално. Изгледа не е кај сите проблемот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom