Skype (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата SUDBINA
  • Време на започнување Време на започнување
Цел ден никакви проблеми немав на скајпов. Дури и муабет си праев прееска.

Со Мајкрософт, Скајпот нема светла иднина. Сеа ќе го напраат како MSN и на ништо нема да личи, пак ќе е алатка за копиљаци.

A small number of you may have had problems signing in to Skype. This predominantly affects people using Skype for Windows. We have identified the problem and will issue a fix in the next few hours.

In the meantime, you can follow the steps below to fix the problem manually.

Windows

If the Skype icon is displayed in the system tray at the bottom right of the screen, right-click it and select Quit.

Click Start, type "run" and press Enter. (On Windows XP: Click Start and then Run.)

Type "%appdata%\skype" and click OK.

Locate and delete the file shared.xml. The file may be displayed as shared if file extensions are not displayed by default on your computer.

If you cannot find this file:

Click Start, type "run" and press Enter. (On Windows XP: Click Start and then Run.)

Type "control folders" and click OK.

In the View tab, ensure that Show hidden files and folders is enabled.

Repeat the instructions from the beginning.

Работи проверено 100%

Ееееееееееее кај се сеа оние курнасите што викаа "ај не се прајте демек ви мења вас нешто што мајкрософт го купиле скајп".

Кај мене по цел ден е уклучен скајпот и брат ми вчера нешто ми рече како скајп не работи, пишувало Skype has crashed ... ама после и си праев муабет и се си беше ок. Не знам што се десило.

Ееееееееееее кај се сеа оние курнасите што викаа "ај не се прајте демек ви мења вас нешто што мајкрософт го купиле скајп".

И пред некој месеци имаше ист проблем со денови немаше скајп, и тогаш мајкрософт да не беше крив?

И пред некој месеци имаше ист проблем со денови немаше скајп, и тогаш мајкрософт да не беше крив?
Не знам која беше причината тогаш, ама знам дека скајп го кривеа мајкрософт за тој дефект :)

А сеа доаѓа мајкрософт, и после 10тина дена проблем. Коинциденција? Не би рекол!

Јас сеуште немав никаков проблем цело време бев онлајн и сега сум онлајн ал повеќе се жалеа дека неможат да се конектираат

Не знам која беше причината тогаш, ама знам дека скајп го кривеа мајкрософт за тој дефект :)

А сеа доаѓа мајкрософт, и после 10тина дена проблем. Коинциденција? Не би рекол!

И порано имаше проблеми Скајпот, али сега од кога го купи Мајкрософт ќе треба да се навикнете (не го користам веќе подолго време) на него. Најмногу сега ќе хејтам ради тоа што ќе го уништат Скајпот за Линукс и дека ќе стане алатка за деца (како што е MSN). Една глупост и ќе ги изгубат сите тие фирми и лица кои го користеа Скајп за состаноци и сл.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom