Skype (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата SUDBINA
  • Време на започнување Време на започнување
Сакам да хакирам еден сакајп јузер? :vozbud::vozbud: ај ако знае некој нека пише ....

Абе и мсн-то е супер.. ама скајпот е боље за комуникација посебно кога пушташ камера... не сецка... не те живцира нормално... а ова мсн-во заебава у последно време у пм.. не е како порано шо беше...измислија 2000 нови верзии...не знам.. немам зборови... сега за сега сум на страна на Скајпот... до дека порано само бев опседнат со МСН :)

Може ли некој да ми објасни како да купам кредит за Skype преку дебитната картичка на мајка ми од Стопанска Банка? Имам направено и account на moneybookers ама неможам да ја регистрирам картичката. Секојпат кога ќе пробам да ја верификувам на moneybooker ми вади Transaction Failed. Не ми се чека една недела за да пратам пари преку сметка и затоа сакав побрзо да завршам работа преку картичката. Moneybookers подржуваат дебитни картички ама незнам зошто не ја признава оваа. Кажете што е проблемот и дали има некоја друга алтернатива...:toe:

si koristam skype i epten sum zadovolna veke 3 god sum si na nego a za kamera mikrofon e exstra sekoj den si se gledam slusam so moite vo mk kako da se do mene :smir:

јас доста сум задоволен од skype за разлика од мсн кој знае мн често да падне :smir:

Има некој проблеми со скајпов? Донт сенд дава на секој можен комјутер

Има некој проблеми со скајпов? Донт сенд дава на секој можен комјутер

Прекина да дава don't send а сеа ми вика грешен пасворд (за 1 пат ми бара од креирањето на акаунтот) иако точно е пишан O.o

--- надополнето ---

Б_О_Ж_И_Н_О напиша:
Прекина да дава don't send а сеа ми вика грешен пасворд (за 1 пат ми бара од креирањето на акаунтот) иако точно е пишан O.o

Се среди...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom