Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зашто сте глупи нели гледате дека ги градат тие патишта за да бегаат побрзо коа ке ги фатат у пљачка))
Секоја чест за тоа што го изгради Албанија, а и за директните странски инвестиции, но сепак не можеме да занемариме дека патот Драч-Морина беше клучен за Косово. Албанија овој автопат го изгради со американска помош. Да не ме сфатиш погрешно, нема ништо лошо во тоа. Се надевам дека и Македонија ќе искористи некоја централа за производство на ел. енергија. Американците се решени да го направат и ќе го направат Косово држава со сите нишани, Албанија одлично си го искористи тоа. Сепак не е се така совршено како што напиша во постот.Зошто ме терате да споредувам ?
Во Албанија првите семафори беа поставени во 90год,и големо чудо што изградиле,па ние пред 40год ја имаме инфраструктурата што денес ја има Албанија.
А, и за Тирана, Скопје е Менхетен.БЕВ,ВИДОВ,И НИКОГАШ ПОВЕЌЕ не идам!!!
Ало космополиту!Мило ми е за Албанија, затоа што тамошните албанци се многу фин народ, низ цела Албанија среќаваш само 2 џамии додека при влезот на Ќафасан до Скопје имаш наезда од џамии. Затоа Албанија ќе оди напред, затоа што муслиманите ги тргна од своја територија и ги стационираше во Косово и Македонија. (муслимани немојте да се навредите воопшто, немам лоши намери туку само констатирам моментална состојба, Европската Унија не сака муслимани а Албанија реши да чекори кон европскиот пат).
ај пошто ти имаш благе везе објасни ја религиозната структура и кажи ти што мислишАло космополиту!
За каков тоа напредок со иселување на Муслимани збориш?
(башка што очигледно благе везе немаш за религиозната структура на Албанија)
Околу 60% во Албанија се Муслимани, никој не ги исселил никаде.ај пошто ти имаш благе везе објасни ја религиозната структура и кажи ти што мислиш
ај да не одиме off-topic знаеш дека се казнува..пиши ми ПП да разјасниме некои работи јас и ти, оти гледам нешто сум ти на „пик“...Околу 60% во Албанија се Муслимани, никој не ги исселил никаде.
Него, батали тоа.
Кажи ми ти со твоите космополитски погледи, како тоа го глеаш напредокот како резултат на религиозни чистки?
И на крајот на краиштата нели ти било супер у Чаир и си немал проблем со никој? Епа зашто тогаш кенкаш заради тоа што "Албанија ги населила Албанците Муслимани тука"?
Една третина се малцинства(Македонци,Грци,Власи кои се Христијани) и 40% од етничките албанци се православни.Провери си со математиката да ни си утнал нешто.Околу 60% во Албанија се Муслимани, никој не ги исселил никаде.
Него, батали тоа.
Кажи ми ти со твоите космополитски погледи, како тоа го глеаш напредокот како резултат на религиозни чистки?
И на крајот на краиштата нели ти било супер у Чаир и си немал проблем со никој? Епа зашто тогаш кенкаш заради тоа што "Албанија ги населила Албанците Муслимани тука"?