MSV, или Mesaja?

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Кој?

• Вкупно гласачи
    23
за сите тројца гласаф...... :)
почетоците на МСВ и Месаја се тоа.... или Годес у машко изданиe :kajg:

Ајдеееееее..... :pos:

ЛЕле еј,какво клипче

Се прашувам....
Што ќе направеше пресветлиот Ацид кога некој ќе отвореше тема каде што ќе имаше кличе од некој геј како игра по танга на плажа и ќе прашуваше дали тоа на клипчето е Ацид?????

Сеедно, мене ова ми се чини интересно......
Ама.....(Аххх тоа проклето ама)
Ама, ме кочи тоа прашањето погоре у постот.....:pipi:

Ко прфо, да им се заблагодарам на сите верни фанови кои ми ги доделија своите скапоцени гласови! :pipi:
Ko фторо, му заблагодарувам на спонзорот Ацидко, иако идејава е малце украдена, (ја сааакаф да отворам такфо нештооо со ациидко и пефачоот на лооордииии :(:( јебига си нашол друга антиметалчугиска жртва со поширок а****н о***р :pos:) едностафно тој е СнАоДлиФ чоек :).

MSV напиша:
Се прашувам....
Што ќе направеше пресветлиот Ацид кога некој ќе отвореше тема каде што ќе имаше кличе од некој геј како игра по танга на плажа и ќе прашуваше дали тоа на клипчето е Ацид?????

Сеедно, мене ова ми се чини интересно......
Ама.....(Аххх тоа проклето ама)
Ама, ме кочи тоа прашањето погоре у постот.....:pipi:
Еј, што има навредливо толку во клипчето? Ова нема никаква врска со гејови во танги... Ова е твојот стил на музика. Јас не би се навредил доколку би ставил клипче со некој копиљ како си пее rnb или слично.
И полека со тоа „гејови” - го кажуваш ко да е нешто лошо. Предрасуди... :icon_lol:

И шо се налути сеа МСВ...Ова е премногу смешно ацид закон си!!

Acid напиша:
Еј, што има навредливо толку во клипчето? Ова нема никаква врска со гејови во танги... Ова е твојот стил на музика. Јас не би се навредил доколку би ставил клипче со некој копиљ како си пее rnb или слично.
И полека со тоа „гејови” - го кажуваш ко да е нешто лошо. Предрасуди... :icon_lol:
Као прво и шеснаесто тоа не е мојот стил на музика.......(незнам како воопшто можеш да речеш за нешто што се појавило на евфровизија дека е музика, ама ајде нека биде така).......
Можеби тебе ти се чини слично со тоа јас го слушам исто ко што мене хомосексуалецот у танга ми се чини сличен на тебе........Ама не е така......
Сеедно, немам никакви предрасуди спрема хомосексуалците и ова клипче ми се чини интересно......
Туку, јас само хипотетички помислиф дека ти би се накурчил доколку на форумоф се појави клипче како некој хомосексуалец денса наоколу у танга намачкан со путерче (за да сфетка), ние би го идентификувале како тебе......:pipi:

Ако ти би се налутил да дансаш со микрофон во газето 15 минути, секако и јас дека би се налутил.
Значи, темава те иритира? Кажи така, веднаш ќе ја затворам. :pipi:

мене ова повеќе ми делува на Месаја, МСВ малку поинаков рок милува да слуша односно свири.

претенциозноста на оние кои сакаат да бидат во принцип рецесори во заедницата, не треба да биде загрижувачка, затоа што во конкретниот случај се работи за хроничен ректилен спелеолог, драги бука.

малициозноста пак на овој благо речено диспут на несоодветноста, длабоко кореспондира со патологијата на муштеријата, или ако милуваш драг бука, проектира симулакрум на дефетизмот и вродената анксиозност од Ид.. но, запамети, дека циклусот составен од четири субјекти всушност е извлекување на конецот од спротивниот крај на платното - односно во случајов имаме една социо-инверзија, која кога е набљудувана од единка која знае да го стави сето тоа во контекст, е интерпретирана како уште еден злочин против себноста.

затоа, ич кур да не те боли.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom