Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата dajdo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ernesto ce напиша:
kakva kriza.vo site kombinacii e vo igra za trofej, a plus 6 boda ne e nisto zad mancester a so koj golman igraat e ....
Abe coek znam deka ne se niso 6 boda ama vaka ako prodolzat pisi cavka mada ja mislam deka pak ke bidat prvi:helou:

Против Нотингем Форест водиме 2-0, Шева и Дрогбињо стрелци

Zashto da ne...Chelsea e super tim najjaka sredina,odbrana pa moze da se kaze i napad ednostano e naj jak klub...Igrata ne im e losa
Mene najvise mi se svigja poradi trenerot zakon covek :)

Честитки за првата титула сезонава :pehar: и едно големо УА за фудбалерите на Арсенал коишто не можеа да се помират со поразот па беа прегруби во дуелите...добро е што на крај Тери успеа да се извлече без поголема повреда

Da da ama 22 godini MAKSIMUM u timot na Arsenal bravo za Arsenal za igrata shto ja prikaza so mladite...
Bravo za Chelsea za titulata...

ah celzi celzi edjav se izvlekovte od porto zaradi glupiot golman ne za drugo.

runBABYrun напиша:
ah celzi celzi edjav se izvlekovte od porto zaradi glupiot golman ne za drugo.

Абе важно се извлекоа, сеа голман или напаѓач бил крив, исто ти е, идат понатаму луќето. Бај д веј, не сум за челзи, за Јуве сум, ама мислам дека Челзи земаат ЛШ сезонава у финале со Манчестер (по мое зислење)

И мене ми беше мило што поминаа иако ги мразам гадовите, најмногу ради тој Мурињо, а сакав да одат понатака бидејќи да се истрошат малку у лига шампион па Манчестер да си биде шампион у Премиер :)

Ке биде ке биде инаце 2-1 одлично:zver::zver::zver:

G@rfielD напиша:
Абе важно се извлекоа, сеа голман или напаѓач бил крив, исто ти е, идат понатаму луќето. Бај д веј, не сум за челзи, за Јуве сум, ама мислам дека Челзи земаат ЛШ сезонава у финале со Манчестер (по мое зислење)
добро замислено
поради Грешките на противникот се станува шампион

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom