Вратари

• Креатор на темата Креатор на темата deXterche
  • Време на започнување Време на започнување
Абе не им се љутете на избацивачите(вратарите), тоа ти е најниска професија, гомно на пороен дожд, остајте ги нека лечат комплекси :pos2:

Пред некој ден влагам на врата и го гледам ГАЗДАТА на кафичот (не е битно кој) го МОЛИ избацивачот да пушти некој негов пријател (кој пред тоа нешто му пререкол на избацивачов) и овој се инати не сака да го пушти!
Па кај го има тоа ?! Едно гомно запослено кај тебе, ти му го даваш лебот да ти се понаша така...

Vlatche u pravo si be drugar ama moze toj gazdata e nekoj neviden glupak pa se plasi da ne go istepaat. i kako so vika MSV(support) neka gi neka se calamat dodeka na nekoj ne mu pukne filmot.

Дечко кондури,дечко приватна забава,дечко само парови (а ако сум хомосексуалец да му речам :) ) дечко немаш гел на косата и најдоброто....сега во новата Гранд шунд кич дискотека во Белимбегово вратаров му вика на еден не ми ги прљај скаливе...стаф мирно :pos: :pos: :pos: лелеееее се мрдна луѓево надвор се згазија од смеење а он не свати...вратар...

Заради такви гомна не одам по кафичи... Ми треба само убаво време, и можам да си направам вечерта да ми биди многу поубава отколку во кафич негде.
Е сеа, ко ќе не чини ептен времето, мора да се оди по кафичи, шо да се прај...

epa ne idete na takvi mesta ke vidime dali ke se ponasaat taka koa nikoj nema da im ide

Прво:Кад се сељом промангупи баца мастике и једе књижице!!
Второ:Да го молам некој за да влезам и да му оставам пари?!Ма јок бре!!:jaj:

Сите се понашаат како газди бе! Сељаци прави! Ние ако не сме плата нема да зимаат

Ajde da ve prasham hipotetichki:

Izleguvam vo Skopje vo...... ne znam koe mesto se smeta za poekslkuziven lokal. Oblechen sum pristojno, ekslkuzivno. Se gleda deka sum daleku od maloleten. Pristignuvam so taksi pred lokalot. Verojatno kje treba da imam devojka so mene, pa ajde da recheme deka doadjam so devojka, isto taka pristojno oblechena.

Pred lokalot 15-20 dushi. Me zastanuva toj na vrata. Sto mozham da ochekuvam da se sluchi?

Misirkov напиша:
Ajde da ve prasham hipotetichki:

Izleguvam vo Skopje vo...... ne znam koe mesto se smeta za poekslkuziven lokal. Oblechen sum pristojno, ekslkuzivno. Se gleda deka sum daleku od maloleten. Pristignuvam so taksi pred lokalot. Verojatno kje treba da imam devojka so mene, pa ajde da recheme deka doadjam so devojka, isto taka pristojno oblechena.

Pred lokalot 15-20 dushi. Me zastanuva toj na vrata. Sto mozham da ochekuvam da se sluchi?

Paaa, neznam najverojatno da pocekas :) I da te pusti 5 min pokasno, inace ako taka ides kako sto e vo prikaznata neznam zasto ne bi te pustil.
Inace mene mi se ima sluceno ednas i toa vo Bitola, vo Infinity, ne me pustija post nemav licna karta, onaka najnormalno mi kazaa, ama ima i takvi po Skopjevo sto nemaat gram mozok a se mislat deka se gazdi na dikostekata/kaficot.

Мене шо ми се деси... Sqare ви Битола... Одам и на врата еден кабадаја невиден... Ми вика неможи ти да влезиш... Јас шо е работата... Тој вика одбираме луѓе... Така се изнервирав кога ја треснав вратата у п.м.(криво ми е шо не се скрши) Одтогаш појке не влегов таму.

F.A. напиша:
Paaa, neznam najverojatno da pocekas :) I da te pusti 5 min pokasno, inace ako taka ides kako sto e vo prikaznata neznam zasto ne bi te pustil.
Inace mene mi se ima sluceno ednas i toa vo Bitola, vo Infinity, ne me pustija post nemav licna karta, onaka najnormalno mi kazaa, ama ima i takvi po Skopjevo sto nemaat gram mozok a se mislat deka se gazdi na dikostekata/kaficot.

infinity неможеш ако си малолетен освен ако не се знаеш со деч. на врата :) иначе стварно има горила ама во буквална смисла не личат на луѓе па тие па уште ќе ми изиграваат босови!!???!!!
тоа во главите вакум нишо нема кој два грама мозок!!!

Самиот збор ОБЕЗБЕДУВАЊЕ т.е. АГЕНЦИЈА ЗА ОБЕЗБЕДУВАЊЕ која ги „дава“ под наем избацивачите значи обезбедување на одредено место(локал) од несакани случки(тепачки, кражби) а не да се изживува на дечките кои што ете сакаат да излезат од секојдневието и да си поминат супер во некоја дискотека. Јас лично избегавам идење по тие места затоа што јас сум човек а не лубеница па тој на врата да ме лупа по глава да види дали сум зрел па да ме земе во случајов пушти во дискотеката. Абе јасно и гласно за мои пари и нозе ако треба ќе ми лиже, зашто денес мене не ме пуштил утре некој друг и полека ќе се празни тоа место. Лоши вести брзо се шират

Ми се има еднаш само десено да не ме пуштат на врата,во Колосеум летното,не дека тој ми рече неможе,туку зошто ме мрзеше да дремам во гужвата и да го чекам да ми рече-ајде влегувај.Затоа си одиш во Бугарија,ако сакаш по гаќи биди,плати си влезница и влагаш без проблем.

лани летното во колосеум 1 неможев да влезам ..
Ми рече ти дечко си малолетен му покажав лична карта не ми веруваше дека имам 19 години :vozbud::vozbud:. последно одредено време влегов..
ми беше смешно кога ми рече малолетник си хаххахахахахахха

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom