SlipKnot

• Креатор на темата Креатор на темата SlipKnot
  • Време на започнување Време на започнување
Matej the Malicious напиша:
Eeeehhh....si odgovotiv...i znaes so??? mi se pojavi edno malo crveno coece i mi rece deka ke dojdat(zdravo da sum optimist btw :)) i mi rece deka treba da praam crvena reka na nekoj coek so ime...hmmmm....ne mi tekinja.... neso pocinjase na E......a da.. slipknot gi slusam od 3 odd...he he...VLADEAT!!!
Eh da ne se vikase Ema(so onakov akcent na smizla).Ah da taa bila........t.e. neeeeeee ja sam bila.Peer use edna modrica i te pikam u sanduk onakov ko na biVologija so mi go objasnuese.

Колку се многу лоши! Срамен бенд, срам за металот, ново ѓубре кое прави бескрајно проста музика на која у принцип се палат тинејџери што си фураат лоши филмови... :nerv:

мора да има разновидност, сакале ние или не

Несомнено дека мора, ама овде не се работи за разновидност туку за тотален неквалитет и правење фарса за да продаваат цедиња!

добро сега, премногу строго би било да се каже дека се собрале за да продаваат цдиња, едноставно нивниот звук е таков :)

Каков?:)
Јас најлесно би го опишала како тра ла ла ретардации!
Ма нема музика тука! Остај друго него и млади групи по нивна мерка да свират почнаа. Викам јас њу металот ќе ја расипе целата музика воопшто:(

жално е што последнава деценија стана пародија на се што се случуваше во минатото

јебига така еволуриа музиката во овие нови времиња:)

Lucifer напиша:
Eh da ne se vikase Ema(so onakov akcent na smizla).Ah da taa bila........t.e. neeeeeee ja sam bila.Peer use edna modrica i te pikam u sanduk onakov ko na biVologija so mi go objasnuese.

mori I(e)ma...koj k*r ti rece biVol logija za sanduk???vrska neam za koj sanduk zboris ali nema veze.. ali pretpostavuvam deka imas use nekoja modrica peer..

Izvini......NOT!!!(ne,stvarno izvini peer ali si go baras:))

Анастазија напиша:
Колку се многу лоши! Срамен бенд, срам за металот, ново ѓубре кое прави бескрајно проста музика на која у принцип се палат тинејџери што си фураат лоши филмови... :nerv:
Тооочно.....
И повеќе од точно.....
Може на моменти Џои има добри удари, ама се на се.... СРАЊЕ БЕНД.....:pipi:

Анастазија напиша:
Каков?:)
Јас најлесно би го опишала како тра ла ла ретардации!
Ма нема музика тука! Остај друго него и млади групи по нивна мерка да свират почнаа. Викам јас њу металот ќе ја расипе целата музика воопшто:(

Колку жалосно точно :(.
Не њу металот целосно, конкретно за ниф!!

Хихихихи
Абе најдобри на свет
Не да не се добри, леле не да се лоши човеку!
па аватар слипнот и металчиште титула? Ох мај гад!
Само што тој што бара музика - ќе најде и нешто добро, а закоравените слипнот фанови ќе умрат со мислата дека слипнот се најдоброто на планетава.
Дај бе слушајте музика за промена, аман!

Slipknot се супер баш закон музика посебно ми се свига my plague од rezident evil 1

Не знам зашо ама замразив SlipKnot. Премногу врекање, нишо не ги разбирам шо пеат. Плус тие маските? пффф...such a major turn off, ОСОБЕНО тој со иглите на глаата шо изиграва Pinhead.

A koga si slusal ti Slipknot By the Way??? :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom