Toreador
Spectacular Apocalypse
- Член од
- 24 јуни 2005
- Мислења
- 3.374
- Поени од реакции
- 48
The_Grim напиша:A koga si slusal ti Slipknot By the Way???![]()
Е тоа да видиш.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
The_Grim напиша:A koga si slusal ti Slipknot By the Way???![]()
Јас беб голем фан на Slipknot но тоа беше пред добри 4 години со издавањето на вториот албум wait and bleed, мислам тој ми одвлече внимание и ги слишав... а инаце за идањето најблиску требаа да дојдат мислам дека тоа беше 2004 во софија но прибидејки умре нивниот менагер не дојдоја јас тоа го знам затоа што бев фанатик по hatebreed - мислам закон бенд али тоа е тоа исти менагер имаа и ете ојде пофира човекот и ништо од софија и slipnot i hatebreedMatej the Malicious напиша:Slipknot rules!!!! Se prasuvam dali nekad ke dojdat u Skopje..
znam deka Joey e vo KoRn trebase da ima evropska turnea so niv ali pojma nemam so ispadna so toa trebase da bide minatoto leto
ne koRn ne poveke po punkot sum ali Slipknot nekako mnogu gi postuvam zoso ne se tipicen bend mi se sviga toa so imaat tri bubnjari i znaat show na koncert da napravat.
Не знам зашо ама замразив SlipKnot. Премногу врекање, нишо не ги разбирам шо пеат. Плус тие маските? пффф...such a major turn off, ОСОБЕНО тој со иглите на глаата шо изиграва Pinhead.
Колку се многу лоши! Срамен бенд, срам за металот, ново ѓубре кое прави бескрајно проста музика на која у принцип се палат тинејџери што си фураат лоши филмови... :nerv: