SlipKnot

• Креатор на темата Креатор на темата SlipKnot
  • Време на започнување Време на започнување
The_Grim напиша:
A koga si slusal ti Slipknot By the Way??? :)

Е тоа да видиш. ;) Лето господово 2004, пред да дојдам во смрдливиот стиф :) You underestimate my powers! *waves hands in front of Grim's face* OoOoOoOoo....AaAaAaaaaaAa...

Matej the Malicious напиша:
Slipknot rules!!!! Se prasuvam dali nekad ke dojdat u Skopje..
Јас беб голем фан на Slipknot но тоа беше пред добри 4 години со издавањето на вториот албум wait and bleed, мислам тој ми одвлече внимание и ги слишав... а инаце за идањето најблиску требаа да дојдат мислам дека тоа беше 2004 во софија но прибидејки умре нивниот менагер не дојдоја јас тоа го знам затоа што бев фанатик по hatebreed - мислам закон бенд али тоа е тоа исти менагер имаа и ете ојде пофира човекот и ништо од софија и slipnot i hatebreed :)

не ги мирисам абе ич али во секој случак respect за нивните слушатели мене не ми го прават ќејфот со тоа сечењето на кози и други животни на концерти

хахахаххахах добра тема ја сум фан на KORN a и за SlipKnot ного јаки гласове имат пејачето стфарно се куул брат то продолзи ... ного се јакиииииииии :vozbud::smir:

SlipKnoT do sea imaat izvadeno interesni pesnicki i nosat neso novo vo metalot so na mnogu od metalcive ne sakat da go prifatat. Inace za Joey Jordison nemam zborovi kakvi sola pravi covekot ne e normalno i plus tipcevo lupa jazz so edna palica.

P.S. SlipKnoT isto taka mi se svigaat so ne pravat po 5 minutni sola na gitara dodeka go islusas ke ti se prisere.

хахахаха .... :D јаки се а за Јое Јордисон можам да кажам оти веке е во KORN или така ми се чини .. хахах така е јое е веке во KORN бидејки на КОРН овај тапанаров се разболе и неможе веке да чука :) така да веке јое е во КОРН .. поззз:smir:

znam deka Joey e vo KoRn trebase da ima evropska turnea so niv ali pojma nemam so ispadna so toa trebase da bide minatoto leto

znam deka Joey e vo KoRn trebase da ima evropska turnea so niv ali pojma nemam so ispadna so toa trebase da bide minatoto leto

па беше .. со нив прошетеа низ цела европа само у Македонија не дојдоа :nesum::jaj: тоа е тоа .. и јое беше со нив и сега е со нив... ;) а слушаш ли ја ти групата KORN воопшто :vozbud::smir:

ne koRn ne poveke po punkot sum ali Slipknot nekako mnogu gi postuvam zoso ne se tipicen bend mi se sviga toa so imaat tri bubnjari i znaat show na koncert da napravat.

ne koRn ne poveke po punkot sum ali Slipknot nekako mnogu gi postuvam zoso ne se tipicen bend mi se sviga toa so imaat tri bubnjari i znaat show na koncert da napravat.

многу се луди SlipKnoT немат некој мирни песни како KORN што се .. но сепак јаки се аресам ги !! позз :smir::smir: имат 2 вокала како што мислам ! :kesa:

Не знам зашо ама замразив SlipKnot. Премногу врекање, нишо не ги разбирам шо пеат. Плус тие маските? пффф...such a major turn off, ОСОБЕНО тој со иглите на глаата шо изиграва Pinhead.

Ne gi razbiras so peat?haha!
A onie vasite grupi kako so se Canibal Corpse i red drugi death metal grupi. Kaj niv se se razbirat taka? A za maskite.. pa dobri im se ama jas mislam deka bez maski podobri bi bile.

Колку се многу лоши! Срамен бенд, срам за металот, ново ѓубре кое прави бескрајно проста музика на која у принцип се палат тинејџери што си фураат лоши филмови... :nerv:

се согласувам. за нишо не ги бива

И ја се согласувам , едноставно немаат талент.... Бесцелно врискање ... Лоши Текстови .. Тапа..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom