Лото

• Креатор на темата Креатор на темата Lincoln Burrows
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637
Има ли Лото играчи тука? И колку сте редовни во уплата тие што играте? :)
За уплата ставате некои си „среќни“ бројки, или пак следите статистики да видите кои броеви најчесто се паѓале итн...
Мене максимално достигнување ми е два пати добиена 4-ка, и тоа со по четири уплатени комбинации (од кои во едното коло добив преку квик пик!).
Летово два пати со другарите уплативме по 20 комбинации... и ништо... Едвај и тројки се најдоа. :D

порано беше појако повеке играа и појаки добивцки имаше сега е тапа, сега калдилница кучиња у спорска и тоа

порано беше појако повеке играа и појаки добивцки имаше сега е тапа, сега калдилница кучиња у спорска и тоа
Абе тебе изгледа малку ти беa 2 недели бан, а? o_O

Со многу почит кон темата, ама сакам да искажам мислење.
Лотото се организира за по него да фрлаат пари луѓето кои се слаби со математиката. Тоа ти доаѓа нешто како дополнителен данок.

Абе нели ќе имаше балканско лото каде шо ќе учествуваа Македонија, Словенија, Србија и уште некои држави.Тоа ако се направи ќе биде весело лотото ќе биде мноооогу поголемо од нашево :D

Е арно да беше така, 2 милиони евра ќе биди просечно добивката, а ова е 100.000 евра, шо се можеби многу пари, ама према другите земји е смешна сума а потребна е ГОЛЕМА СРЕЌА.
Али ако “запали среќата“ на балканското лото, 2 милиони евра, е навистина обезбедено е работа и имот за идните генерации до 10-т колено:) 1 милион евра во швајцарска банка, или еве нашиве нека се нема веза, плата ќе стигнува кој знае колку:)
Тоа е тоа, се надеваме ќе се организира нешто, поголемо, него да ја “трошиме“ предвидувачката моќ, за 7 бројки за 100.000 евра:)

Да не вреди да си ја трошиш среќата за 100.000 евра, за др држави е смешна добивката но тој шо фана лото битолчанецот 360.000 евра е тоа е веќе нешто со тие пари во Македонија си ѕвер :)

Да не вреди да си ја трошиш среќата за 100.000 евра, за др држави е смешна добивката но тој шо фана лото битолчанецот 360.000 евра е тоа е веќе нешто со тие пари во Македонија си ѕвер :)
Го знае ли некој Битолчанецот што фана лото се разбира дека не го знае Измислена личност.Само едно ќе кажам со сиромашка држава комар не се игра.....

Го знае ли некој Битолчанецот што фана лото се разбира дека не го знае Измислена личност.Само едно ќе кажам со сиромашка држава комар не се игра.....

Па секој кој ќе фане на лото е анонимен, не се изјавуе во јавност.

хахха нема грешка да не живееме во милионски град, Битола :) Во Струмица пред 10тина години кога фати лото човекот се разшири муабетот за една недела....

Ама се раширил, значи он има кажано иначе лотото не го кажува. Ја така мислам па сеа може грешка сум

хахха нема грешка да не живееме во милионски град, Битола :) Во Струмица пред 10тина години кога фати лото човекот се разшири муабетот за една недела....

Стави се во негова позиција.. би кажал ли доколку добиеш на лото ? Јас искрено не ..
Инаку колку е максималната добивка тука сега ??

Стави се во негова позиција.. би кажал ли доколку добиеш на лото ? Јас искрено не ..
Инаку колку е максималната добивка тука сега ??

Почнува од 100 000 евра и се накачува нагоре, иначе најголме добивка беше 360 000 евра сеа ќе видиме колку ќе се качи :D

Ма лотото го подржувам, знам дека шансите да добиеш се 1:5379616 (да не кажам никакви) но битен е моментот на надеж во ова тешко време надежта е тоа што го одржува овој народ во живот. Инаку чат пат понекогаш уплаќам а кога сме кај среќни бројки да кажам дека 17 е број што најчесто паѓа на државната лотарија (ако не секое секое 2 коло паѓа :))

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom