Антимос повикува да се искрши радиото на Македонците во Лерин

• Креатор на темата Креатор на темата Karlos sakalot
  • Време на започнување Време на започнување
Море само Хитлер му е спасот да не ослободи од нив. Преку глава ми се, се прават дека се паметни а они прости од тука па до Белград. Ќе дојдат тука со 50 евра во џебот и газди ми се прават ама ние сме сами криви што им дозволивме на глава да ни се качат.

кој црн Хитлер, кога хитлерова Германија и Грција на исти темели почиваат.... нацистички

тука си во право Хитлер да беше жив у гасна комора ке го ставеше
--- надополнето: Aug 25, 2011 9:24 AM ---
Da ne se grcite ke prosime za leb,gevgelija i bitola ziveat od niv,razmislete kolku luge leb jadat od grcite!ve molam bez navreda kon juzniot sosed!

баш сакам еден земјотрес да а срамне цела гејлада па тогаш ако треба и нека умрам од глад

Европа му созволува да зборува што сака. Европа не презема ништо кога нивната војска на воен марш пееше заканувачки песни против Македонија. Европа не е курва, ние сме курвата а Европа не клецка. Некој спомна нашиот ни поп господин господин со мерцедесот да спомне нешто такво Прво ќе се јави СДСМ, па невладините. Потоа ќе имаме распукување од страна на амбасадрот од замјата која шири демократија секаде во светот, посебно онаму каде шти има нафта и дијамнати. Добро е што руменко си отиде тој прв ќе рипнеше. Значи тоа е реалноста ние градиме спмонеици, именуваме аеродроми и улици и сме лошиот сосед. Додека Грците војската ја дресираат да ни испраќа пораки преку песна, овој попот секој месец кажува по нешто дирекно насочено против Македонскиот народот.

ГЕЈСКИТЕ попови се продолжена рака на нивните политичари- :mad: без исклучок
еве насвеж пример од геецов -мимо Антимос
како само си ја љууууубат земјата- ц ц ц ц ц
ах патрида му/ мас - кој ми те брании тебе - ?????:(
Φωτιά και πάλι ο Μητροπολίτης Κόνιτσας: Μόνον ο θάνατος θα μου κλείσει το στόμα για τα Εθνικά μας θέματα.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom