Тоше со нов џип пред избори

• Креатор на темата Креатор на темата ВМРО
  • Време на започнување Време на започнување

ВМРО

Loved By Few, Hated By Many, Respected By All
Член од
12 септември 2005
Мислења
1.863
Поени од реакции
26
Вчера, новиот газда на дистрибуцијата на Фолксваген и Ауди во Порше-Македонија му врачи клучеви од Туарег на Тоше Проески. Доколку е тоа рекламна кампања на увозникот во ред. Тоше ќе го вози џипот, но не би се нашол во Вечер затоа што тој е спонзор на Тоше, а не на весникот. Нас не интересира "случајната" коинциденција. Познато е дека Тоше е пејач за по дома на функционерите на СДСМ, а ќе пее и на нивната кампања на годинешниве избори. Дали во меѓувреме ќе им пее и по лични родендени, засега не е познато. Но пази сега: Министерството за внатрешни работи купува возило од Фолксваген, Тоше пее на кампањата на СДСМ, Тоше добива џип од фолксваген... Ако еден и еден се два - тоа е тоа што го мислиме сите. Ако не е, тогаш или Тоше или Вие сте учеле школо кое не го учел никој друг.

Тошка се фалел дека му подариле џип.....еве после два дена по успешна истрага на Вечер.

Тоше фраер без покритие

Тоше ги излажа читателите и гледачите. Ги излажа и новинарите. ,,Порше Македонија", на барање на "Вечер" не ги излажа новинарите и читателите, туку прецизно објави дека му дале џип на Тоше да се провози, зошто тој изразил таква желба. Не му подариле џип, туку му дале да се повози. Во дописот до Вечер, Порше Македонија со релевантни факти објаснува дека тие не се вмешани во тој скандал, бидејќи незнаат што изјавил Тоше Проески, но докажуваат дека џипот не е негов со копија од сообраќајната дозвола, што значи, скандалот не е на Порше Македонија, туку е на Тоше Проески. Тоше е до џипот, но и до бламот дека излегол ем лажго, ем фраер без покритие. Легенда за сообраќајната дозвола: Како што се гледа на факсимилот од сообраќајната дозвола број......сопственик на џипот со регистарска табличка СК.... е друг, односно .........

Каков сељак!!!

Го заболе ако е наречен селјак , што и е до душе.

Тоше(на концерт во Србија): Ви сте сунце у вашим русим косима......
:ija: :ija: :ija: :ija: :ija: :ija: :ija: :ija: :ija: :ija: :ija: :ija: :ija: :ija:

Интелигенција на нивоу.....
А да не спомнам дека Тоше има изјавено дека никогаш не би пеел на некоја политичка кампања......не бил негов стил....Туарег е неговиот стил.....

Сите ве сакам срциња мои :pipi: :ПИПИ: :pos: :pos: :pos:

Шо е за глас, деТчкото си го има и тоа е непобитен факАт!!
Ама за памет......боље да разговараме за гласот.....

seljak ili ne tipot ke si vozi Tuareq ........ epa vidite sea!!!

filip_sk напиша:
seljak ili ne tipot ke si vozi Tuareq ........ epa vidite sea!!!
Читате вие или не....јас пак ќе ве рачунам за неписмени!!!!:icon_lol::icon_lol:
Ај уште еднаш читни го вториот дел од постот :pishtoldz

Е коклу време ќе го вози? До изборите.

peer deckoto vazno kolku tolku ke vozi ludnica dzip NE E VAZNO KOLKU .............. mene ako me prasas 5 min. da mi dadat da go vozam ke ripam od radost!!!

Љубоморите? Шо има врска кој му дал и зошто му дал си го подржава СДСМ ако му одговара таа партија, си ја има славата, па зошто да не ќари од тоа. Ти да беше на негово место, што ќе речеше? Не не, не сакам јас таков џип да возам. А и да не му е даден, шо има тоа врска, му го дале да се повози али не ставиле конечна отсечна дата, така да додека вие го зборите тука за тоа каков сељак е, он си се вози у џип од 60,000 евра, и си врти женски ко чорапи.

Боже сачувај

u pravo e be sto taka izlazal bree radoznalen narod

Jas ne se zamaram so toa sto vozi Tose i zasto,kako pejac e dobar kako karakter i za mene e glup ama ne se zamaram so vakvi prikazni.

Додека ми е свежа лутината која се јави во вид на спонтано самозапалување по изгледана боза-дебатна емисија на телевизија...
Без да навлегувам во други теми како што се :
- телевизијата како медиум
- ефтиноста на ток шоуто, т.е. тоталното отсуство на дебата и киселото плагијаторство
- мојата спротивставеност на суштинско ниво со 99% од "дебатерите" во 99% од темите
и сл., ме погоди фактот што Тоше Проевски е глуп.
Веројатно многумина од луѓето кои ќе го читаат ова, го знаат ова пред мене. Ама ја го дознав сега, така да морам да напишам нешто, а во моментот мислам дека појавно место од ова не ми е толку лесно достапно.
Тоше Проевски е глуп, утупен, религиозен по инерција, нема познавања од логика, религија, философија, нема основни познавања кои се сметаат за "општа култура", неписмен, без социјален субтекст, апла идиот, па уште и тенденциозен (тенденционален како што би рекол самиот) и арогантен, што е секогаш лоша комбинација. Понатаму, тоа е провинцијалска будала (no pun inteded) која станува богаташ поради смрдливоста на светот кој е бранет од луѓе 50 пати попаметни од него, поглуп од просечниот продавач на цвекло на пазар, сељак во најурбаната смисла на зборот, неупатен, универзален лаик, морон, кретен и тотална, тотална будала.
На емисија, носеше небесно сина маичка, со натпис "Pain is temporary. Pride is forever". Претпоставувам логички скок на читателот (особено оној кој се согласува со мене), и нема да навлегувам во дегутантноста на релацијата натпис - личност - мое мислење за личноста (која е нели, глупа).
Тоше Проевски - Глуп!

Напишано од JohnFoe.

ВМРО-Ако ова не е мислење на партиски штаб го сечам надолжно па попреку.
Ебате малограѓанството ебате. Му понудиле пари ќе пее. Е не ќе каже, јас го сакам Љубчо не ми требаат вашите валкани пари.
Да расчистиме: Џипот не е веста. Тоше пее за СДСМ е веста.

едит: Тоше Проевски е пеач

ЕДИТ (by Acid)(by Carlito Brigante): Тоше Проевски е пеач*.

* од кога се лекторираат текстовите ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom