Нешто на брзина, од тоа што успеав да го фатам на воената парада + прост фотошоп 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ако го споеа 50% ако не и повеќе ке отидеа на продолжен викенд негде и оп ништо слабо народ на плоштадМногу малце народ има сеа на Кирил .. ме чуди искрено .. можда дека утре е работен ден .. зашто не го споија гомнари ..
http://www.hrt.hr/index.php?id=48&tx_ttnews[tt_news]=129055&tx_ttnews[backPid]=38&cHash=50879c95f9
Види ги Хрвативе маме им , ко од Атина да известуваат![]()
То Сасуке!!!Најголеми гомна испаднаа хрвативе,срамота.
Прејако беше,најдобро организирано и со најдобра атмосфера,луѓе милион што се вика ама добро се истрпи. Музичкиот блок беше исто топ.
Жално што кај нас секогаш мора некој да плука и да наоѓа мани кога нешто се гради,а барем да имало некој што градел и што се залагал до сега на власт па да плукаат со право.
Ама ај може АКО се вратат еден ден на власт да комјуниз ќе направат нешто бар да ми текне да кажам,еј стварно бе ова бранже го изгради,вака немаме ништо од нив,за жал или за среќа.
На Македонецот ништо не му чини и е експерт во сеФонтаната е супер, не чини тоа што е во многу бои, да беше само со рефлектори со бела светлина, супер ќе беше. Малце кич на онакви градби од близина да дречи во зелено, плаво :/ Освен портата и светлата на фонтаната, другото добро испадна.
На Македонецот ништо не му чини и е експерт во се.Во Македонија знаеш сите станаа експерти за барок,класицизам,архитектура,а појма немаат што е тоа.Подобро да урневме се и така сите ќе бевме задоволни да се давиме и живееме во кал.Вака кога гледам убави згради не се чувствувам како Македонец .Скопје,после 20 години конечно почнува да личи на вистински европски град, а тек тогаш кога комплетно ќе биде завршен проектот Скопје 2014 со сите споредни работи(булевари,катни гаражи,трговски центри) ќе можеме да кажеме дека Скопје е метропола.Јас од ниеден странец што го посетил Скопје не чув дека спомениците се кич,грди и ред други работи,баш напротив ,додека од нашите “експерти“ слушам само плукање,но тоа воопшто не ме изненадува.Единствено нешто што беше голема мана е несинхронизираноста на војската и полицијата.Како мртви да беа.Морале да вежбаат многу повеќе.Личеа на распашана команда,но таква ни е војската и полицијата што да правиме.
Градење нешто не значи и градење на било што.На Македонецот ништо не му чини и е експерт во се.Во Македонија знаеш сите станаа експерти за барок,класицизам,архитектура,а појма немаат што е тоа.Подобро да урневме се и така сите ќе бевме задоволни да се давиме и живееме во кал.Вака кога гледам убави згради не се чувствувам како Македонец .Скопје,после 20 години конечно почнува да личи на вистински европски град, а тек тогаш кога комплетно ќе биде завршен проектот Скопје 2014 со сите споредни работи(булевари,катни гаражи,трговски центри) ќе можеме да кажеме дека Скопје е метропола.Јас од ниеден странец што го посетил Скопје не чув дека спомениците се кич,грди и ред други работи,баш напротив ,додека од нашите “експерти“ слушам само плукање,но тоа воопшто не ме изненадува.Единствено нешто што беше голема мана е несинхронизираноста на војската и полицијата.Како мртви да беа.Морале да вежбаат многу повеќе.Личеа на распашана команда,но таква ни е војската и полицијата што да правиме.