NBA Сезона 2011/2012

• Креатор на темата Креатор на темата GreenRoot
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ке започне НБА лигата со натпревари?

• ДА! Ке се одиграат сите натпревари.

Гласови: 19 16,8%
  • НЕ! Нема да со одигра ниту еден натпревар.

Гласови: 24 21,2%
  • ДЕЛУМНО! Ке се играат помалку натпревари од предвидените 82 натпревари за секој тим.

Гласови: 70 61,9%

• Вкупно гласачи
    113
Нека потрае Локаутот да погледаме квалитетна Европска кошарка :D

Ххаха нема да биде исто верувај. И што кога сите звезди ке дојдат во европа!? Ке се расфрлаат во повеќе лиги, нема да ги има оние дуели меѓу нив, нема да ги гледаме секој ден, нема да играат во клубови со историја, ке го нема оној жар што постои во НБА.
Голема штета е да се загубат 100 натпревари кои треба да се одиграат во овие 2 недели. А толку сакав да ги видам селтикси, да ги видам старците како играат со срце за калубот, да се обидад во нивната најверојатно последна сезона да земат прстен, со исклучок на капитенот, кој ке игра уште 2 сезони минимум.
ЛОКАУТОТ ми ја постра целата работа, мамето да ги ебам, ке ги пцујам секош ко ке најдам прилика.

Абе подобро е овие НБА играчите да си играат на местото свое т.е во НБА, а не во Европа. Им го зафатија местото на овие Европските играчи и сега имаат помала минутажа, се таму само НБА играчи наредани со минутажа 30 мин +.
:confused:

Ххаха нема да биде исто верувај. И што кога сите звезди ке дојдат во европа!? Ке се расфрлаат во повеќе лиги, нема да ги има оние дуели меѓу нив, нема да ги гледаме секој ден, нема да играат во клубови со историја, ке го нема оној жар што постои во НБА.
Голема штета е да се загубат 100 натпревари кои треба да се одиграат во овие 2 недели. А толку сакав да ги видам селтикси, да ги видам старците како играат со срце за калубот, да се обидад во нивната најверојатно последна сезона да земат прстен, со исклучок на капитенот, кој ке игра уште 2 сезони минимум.
ЛОКАУТОТ ми ја постра целата работа, мамето да ги ебам, ке ги пцујам секош ко ке најдам прилика.
Мене најмногу ми пречи шо посрамувањето на Boston :cool: ќе биде одложено. :P

Точно така, се сложувам со тебе.. Сите се кој ваму, кој таму. :confused:
--- надополнето: Oct 11, 2011 12:16 PM ---
Само браќава Гасол да не дојдат во Барселона :mad::mad::mad::mad:

Неможе една страница да се испише без тролање!?
Знам дека ако има сезона главна виолина ке бидат Мајами.
Тоа што 4ворица од Стартната петорка на Селтикси се пред пензија реално нема да имаат шанси да земат прстен.
Но на почетокот на ланската сезона кој веруваше дека Меверикс ке ги соберат прстените!?
Сите го направија луд, будала, ненормален... Тери кога го истетовира Трофејот. Што се слуши потоа а !? WTF!?:eek:
Играчите кога ги играат последните сезони се емотивни и сакаат да остават што е можно поголем белег во тимот, тоа ми ја дава надежда.
Сега КОНТАШ!?

абе ќе има сезона сигурно, само прашање е колку ќе биди скратена
не е можно локаутот да трај цела сезона, ќе попушти некој кај и да е, најверојатно играчите, пошо нив им се игра и многумина се борат за конечно шампиони да станат а годините врват... а и многу тимови ќе ги изгубат своите играчи за ништо.. на пример Нетси можат да го изгубат Дерон како слободен играч... истото важи и за Њу Орлеанс и Орландо...
--- надополнето: Oct 11, 2011 12:29 PM ---
не е можно локаутот да трај цела сезона, ќе попушти некој кај и да е, најверојатно играчите, пошо нив им се игра и многумина се борат за конечно шампиони да станат а годините врват... а и многу тимови ќе ги изгубат своите играчи за ништо.. на пример Нетси можат да го изгубат Дерон како слободен играч... истото важи и за Њу Орлеанс и Орландо...

--- надополнето: Oct 11, 2011 12:29 PM ---
И до сега бевме оптимисти но еве што се случи. Зошто пак играчите да попуштат?

Тоа што 4ворица од Стартната петорка на Селтикси се пред пензија реално нема да имаат шанси да земат прстен.
Но на почетокот на ланската сезона кој веруваше дека Меверикс ке ги соберат прстените!?
Сите го направија луд, будала, ненормален... Тери кога го истетовира Трофејот. Што се слуши потоа а !? WTF!?:eek:
Играчите кога ги играат последните сезони се емотивни и сакаат да остават што е можно поголем белег во тимот, тоа ми ја дава надежда.
Сега КОНТАШ!?
Убаво е да се надева :cool::D:P

Гарант си ти некој езерџија!?
Не се плаши и вас ве стигаат годините:D
Леле, нејќам да почнам за да не отидам off-topic. Ама до негде си у право...до негде...негде 20% поточно ;)

Сега КОНТАШ!?

Тешко за очекување е Бостон да направи нешто повеќе оваа сезона. Освен тоа што тимот е стар и тоа што истокот е супер-силен, Селтикси се во несопирлива надолна линија.
Тимот е исполнет со цврсти и скапи договори кои оневозможуваат трампа, а со новиот колективен договор ќе остане уште помал маневар за тимот да биде активен на пазарот на слободни агенти.
Секако дека плејофот и веројатно втората рунда не смее да се доведе во прашање за овој тим (поради нивното огромно искуство), но едноставно не гледам како овие Селтикси би ги поминале во „подобри од 7 натпревари“ енергичните и ултра-мотивираните Чикаго, Орландо и Мајами.

www.MessenTools.com-Frutas-parachute.gif
падобранец
гарант бостон ти има набиено комплекси

www.MessenTools.com-Frutas-parachute.gif
падобранец
гарант бостон ти има набиено комплекси
Не баш бро.
Rondо ми е омилен PG у светот, а причината зашо се зезав со зелен моеш да ја прочиташ во мојот потпис. ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom