- Член од
- 10 октомври 2011
- Мислења
- 6.268
- Поени од реакции
- 10.398
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Прв пат со прст
mi se dopagja kaj ginisot shto ne mozham da go pijam brzo, tuku go uzhivam i ne me potiПрв пат со прстпробав темно пиво таму далеку шеесетите, скопско имаше мислам! Второ откривање на темно пиво ми беше Гинисот, од тогаш ми е репер за темно пиво!
Прв пат ова слушам. Што беше проблем, зошто не се одржа да се произведува?Прв пат со прстпробав темно пиво таму далеку шеесетите, скопско имаше мислам!
Уф,Прв пат ова слушам. Што беше проблем, зошто не се одржа да се произведува?
Темното пиво на Скопско од поново време не им е по добра рецепта. Мене барем не ми е вкусно, а и не гледав последниве година две низ маркетиве.
Во Гиго е 135 денари и имаБадвајзер Будвар имаше во Рептил, четири лименки 0,5 за 155 денари. Ама сега со европсково мислам дека имат снемано.
Сетики од Прилепска пивара било темното пиво!Прв пат ова слушам. Што беше проблем, зошто не се одржа да се произведува?
Темното пиво на Скопско од поново време не им е по добра рецепта. Мене барем не ми е вкусно, а и не гледав последниве година две низ маркетиве.