А1 отиде во стечај

• Креатор на темата Креатор на темата c i t r o
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Што би рекол Ленон-Imagine a world without mass media.

Ех сега, не идеализирај.
Капиталот сигурно ќе биде преместен на ново, соодветно место од каде што ќе можат да продолжат ги прокламираат своите "умни" магарешки реплики и пресконференции.

Ајде честитки на сите и нека ни е со среќа.
Требаше одамна.

Сега коа ќе дојде друга парија на власт нека ја "скинат" и Сител и да си живееме на раат.
А зошто е темава отворена во Право???
oд преголема желба на авторот да не информира за вста не гледал каде постира
И на местото на сител и А1 да си ставиме Discovery и National Geographic и тогаш сме во рајот.
и да имаме плата од 1000 евра ти е гајле кој е на власт ;)

Се согласувам, А1 се криви за ова дереџе на кое сме дојдени. Ама да не испадне за некоја година и Сител да е затворена па Латас крокодилски солзи да рони.

Тешко дека Латас некогаш ќе рони солзи, секогаш е со власта, таква судбина му имаат претскажано трите наречници.:)

Медиуми требаат!Не знам чија мисла беше „Ако треба да бирам помеѓу држава со влада но без медиуми или држава со медиуми но без влада би го избрал второто“.Но, медиумите да се релевантни.Како телма на пример (некако ми е најрелевантна телевизија.А не како што прават овие, пушти на А1 се црно во државата, државата тоне.Пушти сител, и да си ставиш црни наочари ке ти станат розеви.Никаде не е совршено, никаде не е се срање.Тоа треба секој да го знае, но за жал имаме исперени мозоци кои ке се фатат за една телевизија ко пијан за стап и не ја пуштаат.

точно Телма е најоблективна после неа Алфа колку толку објективмна. Сител, Канал 5, А1, вести кај овие телевизии отров
--- надополнето: Jul 26, 2011 2:20 PM ---
Медиуми требаат!Не знам чија мисла беше „Ако треба да бирам помеѓу држава со влада но без медиуми или држава со медиуми но без влада би го избрал второто“.Но, медиумите да се релевантни.Како телма на пример (некако ми е најрелевантна телевизија.А не како што прават овие, пушти на А1 се црно во државата, државата тоне.Пушти сител, и да си ставиш црни наочари ке ти станат розеви.Никаде не е совршено, никаде не е се срање.Тоа треба секој да го знае, но за жал имаме исперени мозоци кои ке се фатат за една телевизија ко пијан за стап и не ја пуштаат.

точно Телма е најоблективна после неа Алфа колку толку објективмна. Сител, Канал 5, А1, вести кај овие телевизии отров

Дајте дискутирајте по озбилно на темава, ако сакате за А1 да зборите, има посебна тема.

Дајте дискутирајте по озбилно на темава, ако сакате за А1 да зборите, има посебна тема.

A за кој треба да збориме ?!
Како што си можел да избришеш мислења, си можел и темата да ја споиш со веќе постоечката за А1 телевизија.
Сигурно нема да збориме за нешто сосем трето.

Не можам да не заприметам дека во последно време на форумот има толкава наезда на експерти ...

А посебно има наезда од овие експертите шо се за детергенти и други средства за чистење

A за кој треба да збориме ?!
Како што си можел да избришеш мислења, си можел и темата да ја споиш со веќе постоечката за А1 телевизија.
Сигурно нема да збориме за нешто сосем трето.
Значи темава се вика ПРАВО, и ако знаете дискутирајте за стечајот на А1 од правна перспектива, а не да трескате глупости.

ако не ти се свиѓа смени канал и готово -.-
Проблемот е што и на другиот канал исто, бидејќи сите ги копираат а1, вака нема кој да копираат сега, мислам дека ќе се зголеми квалитетот на програмската понуда

Ја не ни гледам А1 веќе 2-3 години..него онака кејфски ми е да се затвори..да видам катанец на вратата.. ени проблем ?
:tapp: ок мене ми е сеедно не гледам никаква причина за славје за тебе не знам... ве гледам од преѓе сите славите ко да сте станале сите милионери
--- надополнето: Jul 26, 2011 6:47 PM ---
Проблемот е што и на другиот канал исто, бидејќи сите ги копираат а1, вака нема кој да копираат сега, мислам дека ќе се зголеми квалитетот на програмската понуда
или пак ќе нема никаква програмска понуда?

Заеби друго, шо да турам на 4-ка сеа ?
На 4 стај private spice , playboy tv , huster :pos: ај тоа настрана а1 не ја гледам како тв единствено пратев милионер на времето к-15 , па идиот а друго што ја користев беше временската прогноза. Најверојатно сега ќе ја купи некој друг и се надевам ќе го врати сјајот на А1 удавија со турско индиски сери не е ни чудо што гледаноста на странските тв е поголема од домашните мене ако ме прашуваш би ги забранил сите до одна го затапија народот

^ Со сериите достигнаа неверојатна гледаност,ама 1,2,3 тоа беа првите им паднаа интересни,нови,нешто поразлични од Шпанските(они преку таквото им дојдоа) со поразлични приказни ама и ова веќе почнува да поминува од мода.Други па други па други го тупат ептен...не верувам дека некогаш ќе дочекам на наша телевизија да видам разновидност и новост,не монотонија и репризи.

Не смеат да ја затворат бидејќи ќе има револт на граѓаните бидејќи нема да можат да ја гледаат "Кога лисјата паѓаат" :D

Според тоа каква програмска шема имаа, емисии, серии и слично добро е што е затворена. Треба за сите катанец.
А тоа кого ругааа, кого величеа за време на вести не ме интересира.

п.с. Јове ќе го нема танананан :vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom