Колку сте мрзеливи?

• Креатор на темата Креатор на темата Fortune
  • Време на започнување Време на започнување
ме мрзи да се бри4ам и мн ме мрзи да ме мрзи !!2
фак ит

Lele mene mnogu me mrzi osobeno da si ja rascistuvam deckata lele uzas koga ke pocnat mojte da vikat a mene pusto ne mi se stanva da suredvam i pak na kraj nema da ja suredam inace za ucenje ako zapnam ke naucam iako me mrzi:toe:

Ах, не знам дали е од умор, низок притисок или трето ама темава е за мене...И знаете, би пишувала повеќе за мојата флематичност енд стаф ама ме мрзи:).

Ме мрзи да одам во продавница...и никогаш не одам.:pipi:

од тука до ондееееее! многу, не знам зошто!

Зависи за што станува збор.Никогаш не ме мрзи да се шетам ама многу ме мрзи кога мајка ми ќе ми рече да си ја средам собата.

Многу сум мрзелив... додуша не знам дали е мрзеливост или одбивност... можам цело Скопје пеш да го изодам, и ич да не се пожалам, ама да седам на стол и да учам подолго од 30 минути, нема шанси!

najmnogu me mrzi da ucam i da stanam nasabajle za naskola a ako treba da stanam ne znam za setanje ili patuvanje togas slobodno razbudi me koga sakas

Se trudam da smislam edinica merka za mrzelivost ama ne mi teknuva, shto e najlosho kako i da mislam mojata mrzelivost treba so GIGA pedznak da stoi. :)

Јас сум мрзлива за све могуќе. Само за на компјутер не сум и за излегување :23:

Многууу сум мрзлива ..И некогаш кога сум на PC и кога ќе ме фати дремка , ме мрзи да станам од стол да легнам у кревет , а креветот не ми е ни на еден метар .

Па порано кога бев подебел бев премногу мрзлив сеа кога ослабнав некако како да сум поолабавен и не ме мрзи толку!
Најсмрт нешто да се избричам уффффф

Вака сеа ....

МНОГУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ ! :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom