Скриена камера - бразил

• Креатор на темата Креатор на темата Antonio2344
  • Време на започнување Време на започнување
Чекам коментари !!!! за воа видео !! :D :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

од ко ќе падат никој не му оди да го тепа овој набилданиот, сите му одат кај овој со белата маичка......не им фуфка на глупаците

од ко ќе падат никој не му оди да го тепа овој набилданиот, сите му одат кај овој со белата маичка......не им фуфка на глупаците
Тоа е тоа !! а ко шо глеам во сите клипчиња само вој дебелиот го јаде котекот !! :D :D легенда е ! :D :pos:v :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

Се смеам на темпераментот кој го имаат Бразилците, многу се кавгаџиски настроени. Рака на срце не дека и овие од скриенава камера не си го бараат :D Еве уше една од мене...

Ама дебелково нешо поретко со шампитата кај мажи у фаца.

Ама дебелково нешо поретко со шампитата кај мажи у фаца.

хаахах се смеам на бразилскиот темперамент !!! и ти као шо викаш не дека вие од скреинава камера не си го бараат !! ама сепак е закон !! :D:pos:

еве уше едно !!

овие 2 ми се дефинитивно најдобри,се сеќавам пред година две кога ги гледав првпат со помочав од смеење :ROFLMAO:имаше уште едно многу јако нешто како му умрела жената ова она му покажува слика и од позади искача една иста како на сликата,многу откачени се овие не се препорачливи да им прават на луге со слабо срце инфаркт ќе добијат

овие 2 ми се дефинитивно најдобри,се сеќавам пред година две кога ги гледав првпат со помочав од смеење :ROFLMAO:имаше уште едно многу јако нешто како му умрела жената ова она му покажува слика и од позади искача една иста како на сликата,многу откачени се овие не се препорачливи да им прават на луге со слабо срце инфаркт ќе добијат

Мартин уште плачам од ова второво, значи посмешна скриена камера немам гледано!:pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom