Backtrack

• Креатор на темата Креатор на темата bobibrayan
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
19 јули 2011
Мислења
7
Поени од реакции
1
Има во македонија шо користат Backtrack?:)
--- надополнето: Jul 19, 2011 11:46 AM ---
<script>alert("XSS")</script>
--- надополнето: Jul 19, 2011 11:46 AM ---
Loading...

Македонија се пишува со голема буква, а поентата на темата не ти ја сфаќам. Сакаш да дискутираш за оваа дистрибуција? Земи напиши повеќе информации за неа, зошто е подобра/полоша од некоја друга дистрибуција и сл. Дади некој вовед на темата.

се знае зошто се користи...но ти препорачувам Aircrack 2.1 ,ако некој друг користи или има користено Aircrack не пише пп

се знае зошто се користи...но ти препорачувам Aircrack 2.1 ,ако некој друг користи или има користено Aircrack не пише пп
колку да не се збркаме...јас зборам за WiFi Hacking автоматски бидејки само за тоа сум го користил

колку да не се збркаме...јас зборам за WiFi Hacking автоматски бидејки само за тоа сум го користил
Ако мислиш дека Backtrack се користи само за кракирање на wifi мрежи тогаш си во голема заблуда. Backtrack е многу повеќе од тоа ;)

Ако мислиш дека Backtrack се користи само за кракирање на wifi мрежи тогаш си во голема заблуда. Backtrack е многу повеќе од тоа ;)
не не сфакам те...но јас автоматски одговорив бидејки само за тоа го користам, и така ја сфатив темата но после со второто мислење се објаснив

Демек се хакери сте у темава?
да бе. И тие горе двајцата се регистрирале специјално за темава.

А досега никој не даде вовед, за ад знаеме за што се работи. Је*ига, со шифри се комуницира тука. Не е темава за нас. ;)

мислам дека темава треба да иде во Форуми > Информатичка технологија > Оперативни системи и софтверски апликации > Linux бидејки се работи за линукс апликација која користи дел од линуксот.

а сеа дали има некој со го користи.Хмм го користам еднаш во година коа ке ми притреба да најдам некој пасворд од некоја мрежа и тоа.
За другите со незнаат backtrack 3,4,5 е направена воглавно за хакирање(пасворди од фајлови,wifi wep wpa,интернет страни итн.Еве ви ја официјалната страна иначе е бесплатен и се подигнува од CD/DVD
http://www.backtrack-linux.org/
годинава искочи backtrack 5
не сум голем стручњак,ама ако нешто треба во врска со хакирање wifi слободно прашајте

мислам дека темава треба да иде во Форуми > Информатичка технологија > Оперативни системи и софтверски апликации > Linux бидејки се работи за линукс апликација која користи дел од линуксот.

а сеа дали има некој со го користи.Хмм го користам еднаш во година коа ке ми притреба да најдам некој пасворд од некоја мрежа и тоа.
За другите со незнаат backtrack 3,4,5 е направена воглавно за хакирање(пасворди од фајлови,wifi wep wpa,интернет страни итн.Еве ви ја официјалната страна иначе е бесплатен и се подигнува од CD/DVD
http://www.backtrack-linux.org/
годинава искочи backtrack 5
не сум голем стручњак,ама ако нешто треба во врска со хакирање wifi слободно прашајте
Тројката најкористен ми е досега за кракнување WEP, ама на лаптопов имам intel чипсет на wifi картицата и не ми го препознава па користев екстерна картица, на usb. Го симнав четворката, е на него ми го препознаваше, ама пак некој проблем ми правеше, околу association или така нешто, не памтам...
Е петкава уште не ми е симнат да го пробам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom