Trading Card Games (TCGs)

• Креатор на темата Креатор на темата smexy
  • Време на започнување Време на започнување
Да тоа ми е јасно моево беше само онака банална забелешка као демек не е само еден човек у свет да го игра...битно се разбравме.
аха. сеа те сфатив.
моја грешка.
Ти у ствари си сакал да кажеш нешто во стилот: caw blade-овите се скапи декови. Затоа си стаил множина.

См ги играл Magic: The Gathering, Warlord, World of Warcraft TCG, Yu-Gi-Oh и Pokemon. Турнирски ни една од нив, сите г иамиграно casial, Magic i WoW TCG уште ги играм.

У Magic грам бело -зелен шпил со витези.

И имаш лоша тастатура :icon_mrgr:
Колку шо глеам Innistrad ќе биде useless едиција за мене као indestructible/equipment.

И имаш лоша тастатура :icon_mrgr:
Колку шо глеам Innistrad ќе биде useless едиција за мене као indestructible/equipment.

Ужасно лоша, пишувам од работа претежно а компјутеров е така така...се глеапо тастатурава... :(

Ако си со casual deck тогаш најверјатно, а ако с по турнирите нема, ќе симаш стандард дек кој ќе с бие прилагоден на блокот.

Ужасно лоша, пишувам од работа претежно а компјутеров е така така...се глеапо тастатурава... :(

Ако си со casual deck тогаш најверјатно, а ако с по турнирите нема, ќе симаш стандард дек кој ќе с бие прилагоден на блокот.

јбг темата на блокот воопшто нема да ми одговара...

пер за недела дена нема ни extended да ти е :confused:

Exacly, ќе влезе во legacy, ама мене тоа малку ми значи, не сум турнирски играч, си ја играм од мерак, а како ми функционира шпилот сега ми е баш супер. :D

+1 ауф каков битдаун шпил имав....а и плус имаше српско списание за југио... имав купено 10 броја :)
ех млади години:X3:
да и јас го читав и цртанио ниедна епизода немав пропуштено :D

Тапа е yu gi oh бе...

images

Тапа е yu gi oh бе...
Пане би рекол дека е баш тапа, играта како идеја и со својот gameplay е многу добра, пролемот кај Yu-Gi-Oh според мене е во дизанот на самите карти.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom