навијам за фени пошто кошаркарската лига ни е многу боља, пошто идев на утакмици на фени уште у втора лига кога беше, не ни имав појма дека нешто поголемо ќе прават натаму...
навијам и за тиквеш, доста утакмици изгледав сезонава...
ништо не ни чине у државава а не пак фудбалов, кој не чинел никад... секогаш бил у последните у екс ју..
у кошарка да не е дозволено да се навија и за нба тим?
па јас си го сакам највеќе фени, али кога станува збор за квалитетна кошарка, највеќе гледана, си гледам нба и си "навијам" за бостон од селтикс
у фудбал јас си "навијам" за повеќе тимови милан, валенсија, вест хем, хајдук и тн...
а дека тиквеш повеќе го сакам од милан не сум сигурен

али којзнае, со повеќе радости од негова страна.... за некое време може и дефинитивно ќе кажам дека тиквеш повеќе го сакам од милан, кој го немам ни гледано на стадион, нали
али тиквеш го немам изгледано ни 10% од тоа што милан го имам изгледано на телевизија
и малце избегав у муабетов али..
и уствари шо сакав да кажам... ако "навијаш" за странски тим, незначи дека немаш отидено на стадион да го гледаш локалниот тим и да навијаш за него наравно.
едноставно, поактуелно е, поквалитетно и тн таљанско или енглеско првенство у ногомет