David Haye vs Wladimir Klitschko - 02.07.2011

• Креатор на темата Креатор на темата Frankie Yale
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Шо збориш бе,знајш која разлика е има Владимир со Витали,помалиов го витка за 1 рунда.
Ааааа заеби тоа:D Секој што прати редовно бокс знае дека Витали е поспремен од Владимир иако јас не пратам до толку ама знам.:)

Ааааа заеби тоа:D Секој што прати редовно бокс знае дека Витали е поспремен од Владимир иако јас не пратам до толку ама знам.:)
Како можиш да кажиш дека Витали е поспремен кога тој има 1 а Владимир има 3 титули.Плус помлад и кондиционо посрепмен.

Како можиш да кажиш дека Витали е поспремен кога тој има 1 а Владимир има 3 титули.Плус помлад и кондиционо посрепмен.
Абе да ама Витали имаше мислам позаебани 2ца противници пред некој период. Не ме фаќај за збор зошто слабо пратам бокс и не се разбирам до толку али колку што знам овој Витали има повеќе муда од Владимир и поопасен е, затоа ти го кажувам ова.:)

владимир е технички подобар од витали, а додека витали е многу физички појак со многу појака брада, и овој владимир е цврст ама некако ментално не ми е силен колку витали, двајцата се доминантни последниве 7-8 год, ама сепак хеј според мене е единствениот достоен противник е хеј бидејки има достојни противници, и тој има титула и е непоразен (додуша малку професионални борби)
очекувам долга борба и евентуално финиш 9-10 рунда, најверојатно ќе биде одлучен победникот со судиска одлука.
владимир ми е мал фаворит, ама и хеј не е за фрлање :)

Исто и мене Владе ми е фаворит :D xexexe

Ако Хеј се тепа со неговиот стандарден стил удри па бегај, како со Валуев, ќе изгуби и тоа со КО најверојатно. Единствена шанса му е да му дојде на Владимир блиску каде ќе има предност. Ама мене Хеј воопшто не ми личи дека има муда такво нешто да направи.
А Кличко на средна и долга дистанца е мајстор, има стварно јаки и прецизни 1,2, ама од блиску неможе да се тепа оти долгите раце ми се пречка тогаш. Можда не се многу возбудливи накличковците борбите, ама не може никој да спори дека има стварно добра техника брзина и сила, не за џабе се освен WBA е кај нив дома.

Како и да е, треба да биде добра борба, Кличковците во последно време се тепат со мрзливи свињи што мислат дека ако немаат горна граница можат да влезат со 30кг вишок во рингот, само заради тоа немам многу мерак на тешка категорија, повеќето се такви троми и без душа во втората половина.
--- надополнето: Jul 2, 2011 5:39 PM ---
на rtl.de најавено е од 21:45

Можно е тогаш да почнуваат undercard борбите

Dr.Steelhammer vs The Hayemaker
многу е кренат хеј се замислува некој и нешто
ќе падне вечер со нокаут

кога почнува преносот на мтв 1 ???

Ќе има на МРТВ аааа изгледа почнал народов да плаќа такси xD

Ајде, уште има време Хеј да се откаже xDDDDD

Кличко е машина не му давам шанси на Хеј. Иначе вакви мечеви не дека се некое обединување на титула колку што се прават за големи пари.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom