ПОЛИТИКО - Наша ТВ

• Креатор на темата Креатор на темата |Volkswagen|
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
e tuka si donekade u pravo...nemav osnova na shto da se sprotistavam na odgovorite shto mi doagjaa od Mircev, Gjorcev, Risteski, Pendarovski itn...pa i Vankovska...
Најголем дел од нив вршеле политички функции, итоа исклучително лошо... Ама успеаа да ти ја свртат темата разговарање за политичките идеологии кои ги застапуваат или ти им го дозволи тоа, сеедно. Што ќе се спротивставиш на политичка идеологија? Не ги праша буквално ниту едно “тешко“ прашање за некоја одлука што ја донеле додека биле на власт.

мики ти си модеартор така?

еве овој навредува член на форум, зашто нема бан, пријател тие? роднина? секс партнер?
:D iznenadio si me da si ibish vekot...inaku ne sum za ban sepak za nikogo ja ne znam kako toa ste odlucile da ima ban sekoj neka tera i so samiot ignore kje si gubi covekot na rejting...ama ako ima ban togash barem da se fura so isti merila..za mene ovde se povikuvashe da bidam ubien i mislam deka tie postovi ushte stojat..

еве овој навредува член на форум, зашто нема бан, пријател тие? роднина? секс партнер?
Јас сум модератор тука. Ќе разгледаме после кој кого онадел и ако има потреба некој ќе одмори. И за шерифување на теми се даваат банови, би требало да знаеш. Терајте си дискусија и ако имате нешто за пријавување ја знаете процедурата.

Watchlist ti si mladicot so koj pievme kafe u internet kafeto u goce?
Тој сум бе, златен. Фала ти што се понуди да ја платиш сметката, ама тоа не ти дава до право да продолжиш да си ја искажуваш "културата" по приватни пораки.
Ако и само ако мислиш дека сум прекршил некој закон, се договоривме јас и ти како се постапува во таков случај.

Остани ми поздравен.

Добро бре шо кур има ова везе? Не бил ни прв ни последен така, немаш право да му судиш.

Има врска кога некој во емисијата зборува против системот на работа на студентските, а и самиот е дел од злоупотребата.
--- надополнето: Sep 15, 2011 9:50 PM ---
Pa goce pocnuva da se prazni na krajot na godinata bidejki dosta studenti diplomiraat i si odat razbrav deka ima prazno mesto i se ubaciv..eve ne pametam tocno moze sum sedel 10 dena na krajot na maj i juni...toa sega me pravi prestanik neli sega kolku li si srekjen shto otkri eden korumpiran novinar :D

Очекував поискрен одговор. Покрај тоа што лажеш сам себе се негираш со тоа што фаќаш врски да седиш в студентски иако не си студент, а посвети две емисии против начинот на функционирање на студентските.
Која иронија човече. Па уште е и горд и насмеан поради тоа што лижел каде што плукал и сеуште лиже.

Не се секирај, баниран е ВилиБ.

Останатите припазете на речникот, инаку ќе има санкции.

Извини Acid со големиов оф топик(чисто информативен) но што ако си го вреѓал членот пред да се зачлени ? (Важи бановникот или не?)
Пример : Дора Бакојани е к*рва . И утре глеам и она се зачленила на форумов....
Го појаснив тоа пред некоја недела. Што сакате пишувајте за било која јавна личност. Не се секираме за нив, не интересираат членовите на форум. Кога ќе се зачлени некоја јавна личност на форумов се третира како член.

Затоа сите да си припазите на речникот. Не е ова емисијата на Саше. :icon_lol:

Нц. Тие што мислат дека си тапа - ти се измејуваат и немаат амбиции со тебе да зборат. Зашто ете, не вредиш. Од вчера си новинар што се вика. Тие што се поздравуваат со тебе - колку години имаат? Да погодам, може? Над 60 години. Што не ни имаат никакво познавање на политичките процеси и политичката култура и се забавуваат со твојата емисија а не сфаќаат колку е само тоа навреда за политичкото новинарство па и општото новинарство. И зашто да сум субјективен? Јас не сум новинар. Само обичен гледач на настаните, кој има малце поголемо знаење за политиката.
Kolku godin imaat? od site vozrasti se od 30 pa nagore, a i pod toa sekako. Definitivno morm da priznaam vakov otpor i negoduvanje kako ovde na forumov nigde ne sum dobil. Sekako pricinite za toa gi naogjam vo karakternata struktura i psihickata sostojba na deckite tuka. Znaci generalno se raboti za lugje sho se mnogu slabi na empatija i socijalno umlitveni lugje i na vas mojata potreba da gi zastapuvam levicarso- liberalnite idei so vleguvanje vo zestoki dueli so jaki politicari i novinari pri toa pravejki i dobro show koe privlekuva gledanost i diga fama i kontroverza ..vi izgleda ko prenamaganje..vie ne mozete i da sakate da ja vidite sushtinata i zatoa ja gledate samo opakovkata i naogjat emaani a ima mnogu sekako...no toa e ko nekoj da leta so boing 747 i da palamudi za toa kako ne mu se pogodil sendvicot ili kako ne u se pogodil tipot sho sedi do nego ili slicno a da ne e impresioniran od faktot deka leta na 10 km visina so brzina od 700km/h....znaci vie ne uspevate vcudoneviduvacki da ja vidite revolucionernosta koja jas ja voveduvam vo mak eterot kade ne drzam strana kako prvo, vtoro vleguvam vo iskren neposreden donekade i improviziran muabet ala Oprah Winfrey so mix na Gery Springer :D so mix na Jon Stewart i Bill Mahe..znaci red private life red politicka ideologija, red moemoari red shegi red nadmudruvanje...
--- надополнето: Sep 15, 2011 10:35 PM ---
Го појаснив тоа пред некоја недела. Што сакате пишувајте за било која јавна личност. Не се секираме за нив, не интересираат членовите на форум. Кога ќе се зачлени некоја јавна личност на форумов се третира како член.

Затоа сите да си припазите на речникот. Не е ова емисијата на Саше. :icon_lol:
Kolku sakam da ispijam edno kafe so ovoj In solo kur se trese da vidam sho faca e sho misle deka se on znae ko majka mu da ja prede naj jakata vuna na cel svet...

Kolku sakam da ispijam edno kafe so ovoj In solo kur se trese da vidam sho faca e sho misle deka se on znae ko majka mu da ja prede naj jakata vuna na cel svet...
А бе уште ли не научи со кој да се закачаш со кој не? :)

Јас не ја гледам поентата во таа емисија. Како прво водителот настапува со некои работи кои не му се доволно проверени и не е воопшто сигурен во нив. Доволно е еднаш да му ги негираат `фактите` и одма паѓа во бескраен циклус на верглање на едно исто. Но не попушта дека не е сигурен во тоа што го кажува! Тоа го прави дополнително смешен... Кога некого сакаш да исмееш пред цела јавност, тоа треба многу убаво да го спакуваш. Препорачливо е да нема дирекна навреда од типот: Ти си огромен кретен, дебил и слично. Спакувај го убаво, избери соодветен речник и плесни му во очи. Ама биди игурен кога го правиш тоа. Конкретно емисијата со Латас:
Зошто немаш мислење?
- Зошто немам!
Како може да немаш мислење?
- Едноставно немам...
Зошто?
. . .
Кој е поентата на верглање едно исто прашање по 100 пати? Тоа Саше, Америчките новинари не го прават... а не ни верувам дека почнале исто како тебе. Друго што е интересно е твоето појавување на форумов и покажување на сите свои квалитети, како на пример изборот на зборови (ме боли к*р и слично). Многу ниско, мнооооогу ниско (n)

Има врска кога некој во емисијата зборува против системот на работа на студентските, а и самиот е дел од злоупотребата.
--- надополнето: Sep 15, 2011 9:50 PM ---

Очекував поискрен одговор. Покрај тоа што лажеш сам себе се негираш со тоа што фаќаш врски да седиш в студентски иако не си студент, а посвети две емисии против начинот на функционирање на студентските.
Која иронија човече. Па уште е и горд и насмеан поради тоа што лижел каде што плукал и сеуште лиже.
Abe druze ti razbirash deka toj krevet beshe prazen? Da jas ne sum student ama sum siromashen ko gol kur i sho ako sum spiel na krevet koj i onaka bil prazen aman ti vaka da beshe dosleden upm imashe lom da napravime u drzavata...i jas za tebe se bunev za da ima sho da jadesh posle osum ama gledam deka licnata omraza kon mene ti e na prvo mesto i pred toa dali kje imash sho da jadesh ili ne...jas sam si gi narushiv odnosite so cela SSUKM sega i ic ne se kaam jas rekov deka nema da galam nikoj...
--- надополнето: Sep 15, 2011 10:42 PM ---
Јас не ја гледам поентата во таа емисија. Како прво водителот настапува со некои работи кои не му се доволно проверени и не е воопшто сигурен во нив. Доволно е еднаш да му ги негираат `фактите` и одма паѓа во бескраен циклус на верглање на едно исто. Но не попушта дека не е сигурен во тоа што го кажува! Тоа го прави дополнително смешен... Кога некого сакаш да исмееш пред цела јавност, тоа треба многу убаво да го спакуваш. Препорачливо е да нема дирекна навреда од типот: Ти си огромен кретен, дебил и слично. Спакувај го убаво, избери соодветен речник и плесни му во очи. Ама биди игурен кога го правиш тоа. Конкретно емисијата со Латас:
Зошто немаш мислење?
- Зошто немам!
Како може да немаш мислење?
- Едноставно немам...
Зошто?
. . .
Кој е поентата на верглање едно исто прашање по 100 пати? Тоа Саше, Америчките новинари не го прават... а не ни верувам дека почнале исто како тебе. Друго што е интересно е твоето појавување на форумов и покажување на сите свои квалитети, како на пример изборот на зборови (ме боли к*р и слично). Многу ниско, мнооооогу ниско (n)
Abe ne si ti koj kje kazuva sho e nivo sho ne. Za pcuenjeto eve ti sho vika George Carlin http://www.youtube.com/watch?v=3_Nrp7cj_tM a za povtoruvanjeto isto prashane dok ne se odgovori eve sho vika cico Jeremy Paxman http://www.youtube.com/watch?v=sCo7qbzEX3c
--- надополнето: Sep 15, 2011 10:43 PM ---
А бе уште ли не научи со кој да се закачаш со кој не? :)
Sho ova e zakana posho si moderator i toa mozesh da go zloupotrebish i da terash privatni odmazdnicki baniranja?

Abe druze ti razbirash deka toj krevet beshe prazen? Da jas ne sum student ama sum siromashen ko gol kur i sho ako sum spiel na krevet koj i onaka bil prazen aman ti vaka da beshe dosleden upm imashe lom da napravime u drzavata...i jas za tebe se bunev za da ima sho da jadesh posle osum ama gledam deka licnata omraza kon mene ti e na prvo mesto i pred toa dali kje imash sho da jadesh ili ne...jas sam si gi narushiv odnosite so cela SSUKM sega i ic ne se kaam jas rekov deka nema da galam nikoj...

Студентски Сашко за време на учебна година е за студенти, не за џаболебари и самопрогласени новинари. Ти плачеш за да седиш в студентски, го злоупотребуваш системот, а сакаш да се променат нештата.
Епа почни од себе и престани да му земаш место и храна на некој студент кој нема кај да седи.

Ајде Саше поздрави се со темава затоа што ќе ја отерам на едно далечно место...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom