Bravo Sashe, bash ti mi trebashe. Bash sakav da ti kazham deka si blagorecheno kreten vo neevoluirana forma, ameba. Ti kje go reshavash i mediumski nokautirash Boki13? Po toa se vide kolku ti fakja crpkata shtom nego ne mozheshe da go izdrzhish. Se vide kolku si inteligenten koga zapochna konflikt so Latas. Mozhe da go mrazat i da ne go sakaat i bilo shto, mene mi e seedno, ama za da stignesh do negovo nivo treba da prozhiveesh ushte dobri 4-5 zhivoti kako ameba, da evoluirash vo neshto poslozheno i ako imash malce srekja pa vo narednite 10 zhivoti da go razviesh i mozokot. Te sovetuvam nareden pat da go viknesh Trendo i da pochnesh da mu popuvash deka na On.net seushte stoi delot Makedonshtina kade shto javno go ruga celiot napaten makedonski narod koj nazhalost ja deli tvojata neinteligencija. E togash rado bi ti ja izgledal cela emisija i rado bi ja gledal i reprizata. I ne, ne mi e potrebno da mi citirash, da mi replicirash. Dovolno e da prekinesh da se eksponirash vo javnost i da plachesh po vnimanie kako onie shupacine americhki koi se u stanje gomna da jadat samo da bidat videni. Ostani so zdravje i so srekja vo ponatamoshnite zhivoti i evolucijata koja prethodno ti ja objasniv.