ПОЛИТИКО - Наша ТВ

• Креатор на темата Креатор на темата |Volkswagen|
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ма не му се сите емисии со политичари.
Најдов нешто за тема љубов, ама немам време за гледање 30+ минути, ако некој гледа нека раскаже.

Па кој К**** ја крстил емисијата Политико ако не му се сите емисии со политичари(n)

Ма не му се сите емисии со политичари.
Најдов нешто за тема љубов, ама немам време за гледање 30+ минути, ако некој гледа нека раскаже.

Ако оваа енмисија не ви се допадна тогаш дечки алл ду респект вие сте тотални морони!!!

IvanovskiSashe 1 month ago
:pos: :pos:

Леле каков феил од човек :tapp:

Ме интересира дали е ова пропаганда оти прв пат ја гледам емисијава.Ја гледав таа со Латас кога гостува и стана напето имаше доста ржење но ме интересира вој Саше Ивановски дали е прав новинар и дали е партиски определен или се е ова само за гледаност.:)

Ме интересира дали е ова пропаганда оти прв пат ја гледам емисијава.Ја гледав таа со Латас кога гостува и стана напето имаше доста ржење но ме интересира вој Саше Ивановски дали е прав новинар и дали е партиски определен или се е ова само за гледаност.:)

Саше...Искрено, Боки реално кажува што е он. И како што знам вечит студент на Електро е, нема везе ни со новинарство ни со политика. Како што сретнав на интернет некаде...

Еве ја емисијата со Боки

3cd8a33a.png

добро како е можно толку некултура бе човече, аматеризам во распон. покануваш човек во емисија за јавно да го изругаш и да го омаловажуваш пред ТВ за што???
си мислиш интересен си ?? глуп си брат без навреда а и шоуто ти смрди. К ме боли за Латас или пак за Боки ама ти паѓаш толку ниско што боли човек да те слуша.
ме интересира уште колку време ќе ти ја гледаме фацата(ти се обраќам бидејќи знам дека ја читаш темава) и едно сликче за твојот карактер само за крај
attentionwhore.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom